EN LILLE FLUGT FRA VIRKELIGHEDEN

EN NY KJOLE

Mine allerførste outfit billeder i år, bedre sent end aldrig ikke? Kjolen er en forholdsvis ny sag, som jeg købte i sidste måned, da vi var på et lille ophold i Kolding. Jeg prøvede vildt mange kjoler, og denne her var egentlig bare en, som jeg til sidst hev med ind i prøverummet med tanke på, at den ikke skulle med hjem. Da jeg fik den på, var jeg dog ikke i tvivl – den skulle med hjem, og det var faktisk den eneste kjole jeg fik købt, ha ha. Jeg elsker ternene og farverne. Kjolen er i øvrigt på tilbud lige nu til en virkelig god pris. I kan finde den HER.

Læs også: En ny kjole og et nyt perlehårbånd

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN LILLE FLUGT FRA VIRKELIGHEDEN