KARLAS FØDSELSDAG ... UDEN GÆSTER

EN LILLE FLUGT FRA VIRKELIGHEDEN

En masse billeder fra forrige weekend – jeg håber I kom igennem dem alle ;–) Vi var en tur i mine svigerforældres sommerhus – de havde spurgt om vi ville låne det, for at komme lidt væk – og vi sagde pænt ja tak. Det var så skønt – og virkelig tiltrængt, at komme lidt væk hjemmefra, og lidt væk fra virkeligheden. Vi havde den dejligste weekend, bare os tre sammen og uden kontakt med andre mennesker.

Læs også: Sommerferie i sommerhus 2019

Weekenden i sommerhuset bød blandt andet på sushi, gåture ved vandet og i skoven, hjemmelavet smørrebrød og ild i brændeovnen. Vi fik også set “Tiger King” som åbenbart er det alle taler om for tiden, jeg fik strikket en hue færdig til mig selv og ellers stod den bare på hygge og afslapning i stor stil.

2 kommentarer

 • Det lyder som nogle dejlige dage 🙂 Fedt at du er blevet færdig med huen 🙂
  Jeg har ikke selv set Tiger King, men har hørt om den 🙂
  Nu får jeg også helt lyst til Sushi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Det var nogle rigtig skønne dage 🙂

   Sushi kan man heller ikke få for meget af 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KARLAS FØDSELSDAG ... UDEN GÆSTER