ELSKER, ELSKER IKKE #11

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #29

1. Vejret. Rimelig skræmmende at vi har så høje grader og forårsfornemmelser i luften midt vinter.

2. Evighedshoste. Jeg har døjet med hoste i små fire uger efterhånden og er ved at være godt træt af det. Heldigvis fornemmer jeg at det (7-9-13) er ved at være et overstået kapitel.

3. Karlas udvikling. Hun udvikler sig helt vildt lige for tiden, særligt på snakke fronten. Jeg er så stolt af mit lille menneske og hendes store ordforråd som nu begynder at blive til små sætninger. Derudover er hun begyndt at synge lidt – det er slet ikke til at stå for <3

4. Hvorfor der ikke kan findes en kur mod kræft. Hvor er det bare en grim og modbydelig sygdom som ødelægger og slår så mange ihjel. Lige nu kæmper begge Karlas oldemødre mod den forbandede møgsygdom.

5. Hvorfor at det kun er nogen der ikke kan se folks likes på Instagram. Jeg kan stadig se likes på andres profiler – burde det ikke være ens for alle?

6. Reklame for plastikkirurgi. Det er bare dumt.

7. Hvorfor det er så dyrt at tage i biografen. Man kommer hurtigt af med mange penge når man, udover billetter, skal (og det skal man) have popcorn, snolder og sodavand. Jeg er højest i biografen fire gange om året, men ville virkelig gerne noget mere – bare ikke til de priser.

8. Hvorfor mange skriver “massere” når de mener “masser af” – massere er noget en massør gør.

9. Hvorfor jeg endnu ikke har fået en fastelavnsbolle når de kan købes overalt allerede? Det må der simpelthen laves om på i weekenden.

10. At der kun er to måneder til Karla fylder to år. Jeg begriber det ikke – tiden flyver bare afsted.

Læs også: 10 ting jeg ikke forstår #27
Læs også: 10 ting jeg ikke forstår #28

2 kommentarer

 • Kræft er en sygdom, som kun fanden forstår 🙁

  Mht. fastelavnsboller. Vi har på arbejdets talt om, at vi skal lave en smags test og dom for at finde den bedste i København – det bliver godt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Det er det virkelig 🙁

   Uh det lyder som en rigtig god idé 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELSKER, ELSKER IKKE #11