ELSKER, ELSKER IKKE #11

PODCASTS DU SKAL HØRE #23

Så blev det atter tid til lidt podcast anbefalinger. Jeg har lyttet til fire siden sidste anbefalinger – smid gerne en kommentar med hvad du lytter til lige nu. På det sidste har jeg lyttet til “Hypnotisøren”, “Skønhedskontrakten”, “Læge søger grænser” og “Den sandsynlige morder”.

1. HYPNOTISØREN
Denne podcast består af fem afsnit som omhandler en hypnotisør fra Røovre, som udførte seksuelle krænkelser mod sine patienter. En autentisk – og barsk fortælling om hvordan han misbrugte kvindernes tillid og brugte sin stilling til at få hvad han ville – nemlig sex. Vi høre nogle af hans patienter fortælle deres oplevelser med ham, og hvordan det har påvirket dem osv.

2. SKØNHEDSKONTRAKTEN
En podcast med 5 afsnit der handler om livet som “Miss Danmark”. En skræmmende podcast omkring hvad der egentlig foregår i skønhedskonkurrence-verdenen og hvordan pigerne bliver behandlet. Alt er bestemt ikke som det ser ud udadtil.

3. LÆGE SØGER GRÆNSER
En podcast på fem afsnit af Iben Maria Zeuthen. I 2005 blev lægen Søren Ventegodt kendt for sine alternative behandlingsmetoder som læge. Han blev dømt og udskammet – og udnævnt som “Doktor Klam”. I disse fem afsnit taler Iben med ham og prøver at finde ud af hvem og hvad han egentlig er. En meget interessant podcast.

4. DEN SANDSYNLIGE MORDER
Podcasten her handler om Jack Winkler som er dømt for mord. Jack er at se på overvågningskameraet fra gerningsstedet på den nat Mogens blev slået ihjel, men Jack nægter sig skyldig. Jack, hans forsvarer og den dræbtes efterladte mener heller ikke at sagen er helt som den ser ud til. I podcasten undersøges sagen, for meget tyder på at politiet har fejlet. Super spændende!

Læs også: Kæmpe guide : 70 gode podcasts du skal høre

4 kommentarer

 • ida

  Louises (lullumut) skal være med i en podcast som vist kommer i starten af februar. Den handler om mødrer. Og som veninde, så glæder jeg mig og jeg er spændt på at høre den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er i gang med Den Sandsynlige Morder – meget spændende. Jeg har også hørt Skønhedskontrakten, som var god – men ville ønske at de havde gået endnu mere i dybden med branchen. Men det er nok svært 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja, det ville have spændende med lidt mere dybde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELSKER, ELSKER IKKE #11