ÅRET DER GIK 2019

GODT NYTÅR 2019/2020

Godt (forsinket) nytår alle sammen. Jeg håber I har haft en god jul og et godt nytår – det har jeg! Jeg har holdt en lille pause her fra bloggen, men er nu så småt tilbage igen. Dagene efter nytår er blevet brugt på arbejde og så har hytten fået den helt store tur. Alle skabe, skuffer, hylder, reoler i hele huset er blevet vasket, der er blevet sorteret, en masse er røget ud og tingene står nu i orden. Køleskab, fryser, ovn og emhætte er blevet gjort rent, dyner, puder og lammeskind har været en tur i vaskemaskinen, der er pudset vinduer, der er luftet godt ud, støvet af, støvsuget og vasket gulve. En god start på et nyt år, ikke?

Læs også: Godt nytår 2014/2015 
Læs også: Godt nytår 2015/2016 

Jeg vil lige dele lidt billeder fra min nytårsaften som blev holdt herhjemme sammen med Birk og Karla – og vores søde venner Majbritt og Mads. Vi havde en rigtig skøn aften.Vi startede ud med blinis med røget ørred + stenbidderogn samt lidt bobler til nytårstalen. Det er et must med en lille snack til nytårstalen og vi elsker blinis, så derfor faldt valget på det. Plejer I at få noget specielt når I skal se dronningens nytårstale? Efter talen gik vi i gang med at gøre maden klar. Karla blev fodret af og så var hun ellers klar til at komme i seng til normal tid. Jeg tror hun sov da klokken var omkring 19.30 og så spiste vi andre derefter.

Vi havde inden nytår talt om hvad vi skulle spise – om vi skulle bestille udefra eller selv lave mad. Egentlig havde vi ikke lyst til at lave det selv, da vi ikke gad bruge en hel aften i køkkenet, så vi blev enige om tapas! Det kan nemlig forberedes på én gang og så kan man sidde og hygge sig med det længe. Jeg elsker virkelig tapas. Vi fik blandt andet dadler i baconsvøb, snack pølser, skinke, bresaola, oliven, nødder, oste, spyd, grønssagsstave og en masse forskellig dyppelse, mums.

Læs også: Godt nytår 2016/2017
Læs også: Godt nytår 2017/2018

Til dessert fik vi hjemmelavet saltkaramel is og blåbær is som min veninde havde lavet. Det smagte så godt! Vi havde en rigtig god aften og hyggede med brætspil, musik og snak. Kl. 12 var vi ude og se fyrværkeri – det var helt vildt så meget der blev fyrret af. Karla snorksov fra det hele <3 Da klokken blev omkring 02 sagde vi tak for i aften og kl. 02.30 sov vi. Jeg nåede at få tre timers søvn inden jeg kørte på arbejde d. 1. januar – det var en hård dag, så vi gik tidligt i seng om aftenen. Havde I en god aften?

Jeg vil slutte indlægget af med en status på sidste års “nytårsforsæt”. Mine nytårsforsæt sidste år lød på; at blive bloddonor, leve mere økologisk end vi allerede gjorde, mindre take away, løb og købe mindre og spare mere. Jeg er blevet bloddonor og er blevet tappet én gang indtil videre. Vi køber mere og mere økologisk, den med take away er gået lidt galt de sidste måneder, men det startede godt ud ;–), jeg begyndte at løbe igen og vi har sparret en hel del op. Har I fået opfyldt jeres nytårsforsæt? :–P

Læs også: Godt nytår 2018/2019

4 kommentarer

 • Dejligt at starte det nye år med et helt rent hjem!! Gid jeg var så grundig som dig 😆❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Haha, det var også dejlig at få gjort! 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en rigtig hyggelig aften og dejligt at Karla kunne sove fra det hele 🙂
  Jeg havde ingen nytårsfortsæts, men sejt at du klarede dine så godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja, det var skønt hun bare sov fra det hele <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRET DER GIK 2019