MINE OUTFITS FRA 2019

RIGTIG GLÆDELIG JUL

En lille julehilsen herfra med ønske om en glædelig jul. Jeg er på arbejde i dag, så jeg kan lige komme rundt og sige glædelig jul til nogle af mine borgere inden jeg holder lidt juleferie.

Juleaften i år skal holdes hjemme hos min søster, svoger og mine tre niecer. Udover os kommer også min mor, min papfar, min far, min papbror og min svigerfar. Vi skal have en masse lækker traditionel julemad, danse om juletræet, pakke gaver op – én af gangen – og så har jeg hørt en lille fugl synge om at julemanden kommer forbi med gaver til ungerne. Det bliver med garanti et kæmpe hit.

God jul til jer allesammen – jeg håber I får en rigtig dejlig jul!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE OUTFITS FRA 2019