I DECEMBER SKAL JEG...

JULERI I DET LILLE HJEM

 

Det er blevet december og julehyggen er over os. Jeg pyntede op allerede i midten af november og har haft gang i julemusikken lige siden – jeg elsker jul og alt der hører med. Jeg er dog også typen der fjerner alt julepynt lige efter juleaften – så har jeg fået nok af julestads ;–) Her er lige lidt billeder af julen hjemme hos os. Jeg er ikke til de røde farver, så grøn er temaet herhjemme. Desuden er det begrænset hvad vi kan have af pynt, da vi har en meget nysgerrig pilfinger på matriklen ;–) Har I pyntet op?

Læs også: Julestemning
Læs også:
Hallelujah, her lugter lidt af jul
Læs også:
It’s beginning to look a lot like christmas
Læs også: Jul jul jul

4 kommentarer

 • Emma

  Ej hvor er det bare dejligt med lidt inspiration!😍Jeg er nemlig heller ikke selv så meget til de røde farver hihi
  Jeg har fået pyntet lidt op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor har I fået mange søde juleting op 🙂
  Jeg har pyntet lidt, men det er ikke meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DECEMBER SKAL JEG...