SMUKKE SKIVE #15

MINE JULEGAVEØNSKER 2019

LINKS: 1. Kjole // 2. Bjergblomst te // 3. Løbehandsker // 4. Elektrisk tandbørste // 5. Salt // 6. Salt // 7. Mumi krus // 8. Mascara // 9. Løbepandebånd // 10. Ansigtsscrub // 11. Støvler

Årets julegave ønsker! Jeg ønsker mig en kjole med det fineste print. Jeg har den faktisk allerede i grøn, men drømmer også lidt om den i denne udgave. Derudover ønsker jeg mig te og et nyt mumi krus til at drikke teen af ;–) Jeg ønsker mig pandebånd og handsker til kolde løbeture, da jeg synes det er ekstremt koldt at løbe uden. Derudover kunne jeg godt tænke mig en elektrisk tandbørste. Lidt nye salte fra Nicolas Vahé er også på listen, da jeg er løbet tør. Jeg kunne også godt bruge en ny mascara – jeg har brugt Nilens Jord Volume Mascara siden jeg var gravid, og tyr til den hver gang der skal en ny mascara til. Jeg ønsker mig derudover også en ansigtsscrub – har gode erfaringer med den fra Ecooking, som jeg synes er helt fantastisk. Det sidste på listen er et par varme støvler til vinteren. Hvad ønsker I jer til jul?

2 kommentarer

  • Sikke en masse gode ønsker. Jeg tænker altid på dig, når jeg ser noget med Mumi 🙂
    Jeg ønsker mig blandt andet nogle hynder til mine stole og en høvding.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKE SKIVE #15