PODCASTS DU SKAL HØRE #22

HUDPLEJE FRA PUDDERDÅSERNE

Reklame

Jeg har modtaget nogle virkelig skønne produkter skabt af “Pudderdåserne”. Hvis I ikke kender dem, kan jeg fortælle at der står to kvinder bag (de har i øvrigt bloggen pudderdåserne.dk). De udvikler hudprodukter der er effektive og parfumefri. Jeg har prøvet deres AHA-serum, niacinamid 10% og anti-age ansigtscreme – og jeg er kæmpe fan allerede. Der findes et stort udvalg af forskellige “Pudderdåserne” produkter og de forhandles bl.a. hos billigvoks.dk. I kan få rabat hvis I køber flere “Pudderdåserne” produkter hos billigvoks.dk – 2 stk. giver 10% rabat, 4 stk. giver 15% rabat og 6 stk giver hele 20% rabat.

Denne AHA-serum giver ansigtet en mild peeling med frugtsyre, og så eksfolierer den hudens overflade, ujævnheder udglattes og eventuelle solskader formindskes. Den indeholder bl.a. glykolsyre som har en fornyende virkning på huden ved at fjerne døde hudceller og reducere fine linjer samt pigmentforandringer. Frugtsyrerne AHA øger hudens kollagenproduktion og giver en fastere hud. AHA-serum kan købes HER.
Serummet påføres på renset og tør hud – hvor den masseres blidt ind i huden med fingerene. Den har en lækker konsistens og er nem at påføre. Det anbefales at bruge serummet én gang dagligt eller hver anden dag til at starte med, for at se hvordan huden reagere. Jeg bruger den én gang dagligt og det fungere fint for min hud, som ellers godt kan være lidt sart. (Det anbefales derudover at beskytte huden mod solen (når den ellers er fremme), når man bruger serummet, da huden godt kan blive lidt mere følsom ved brug)). Efter AHA-serummet er absorberet, påfører jeg Niacinamid 10% i ansigtet.

Niacinamid 10% er et effektivt serum til ansigtet, som forfiner hudens tekstur. Produktet kan købes HER. Niacinamid 10% er med til at mindske synlige porer, reducere pigmentering, ensarter hudtonen og beskytter huden. Produktet indholder 10% Niacinamid (B3 vitamin) og 1% Miniporyl, hvilket blandt andet er med til at mindske rødme og udjævne fine linjer og rynker. Serummet reparerer huden på den måde at gamle ar, solskader og urenheden mindskes og så er den med til at reducere overskydende talg i hudoverfladen. Det er lige et produkt for mig. Lige for tiden døjer jeg med urenheder i ansigtet, så jeg håber denne kan hjælpe. Ligesom AHA-serummet har denne en lækker konsistent og er nem at påføre. Det anbefales at bruge serummet to gange dagligt for den største effekt. Efter denne påfører jeg anti-age ansigtscreme.

Pudderdåsernes anti-age ansigtscreme kan købes HER. Den indeholder bl.a. peptidet Matrixyl 3000, der aktiverer hudens celler og dermed forbedrer elasticiteten samt mindsker synlige rynker. Cremen mindsker synligheden af porer, reducere rødme, giver en udglattet overflade og derudover fugter den huden. Cremen skal bruges to gange dagligt for det bedste resultat. Ligesom de to første produkter har den en god konsistent og er nem at fordele i ansigtet. Jeg synes ofte ansigtscreme kan være klistrede og fedtede, men denne er virkelig rar – den efterladen huden blød og “tør” – altså ikke fedtet ;–) Jeg er fan!

Det er svært at komme med færdig anmeldelse af de tre produkter allerede nu, da jeg ikke har testet dem i mere end en uges tid. Jeg er dog positivt overrasket over produkterne allerede nu, og fornemmer at de gør noget godt for mit ansigt. Jeg vil meget gerne vende tilbage med en samlet vurdering, når jeg har brugt produkterne i længere tid. Har I erfaringer med nogle af Pudderdåsernes produkter?

4 kommentarer

 • Ida Westphall

  De produkter lyder virkelig gode!
  Dem af Pudderdåsernes produkter jeg har prøvet, er så gode 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende – jeg står nemlig og mangler nye produkter til ansigtet, og særligt en god ansigtscreme mangler jeg 🙂

  Jeg kender faktisk slet ikke til Pudderdåsernes produkter, men dem vil jeg da helt sikkert kigge nærmere på nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Det synes jeg du skal kigge nærmere på så 😛
   Jeg er i hvert fald super glad for produkterne indtil videre.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PODCASTS DU SKAL HØRE #22