TING DU (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG #32

I NOVEMBER SKAL JEG…

…holde fødselsdag. Jeg har inviteret familien og svigerfamilien på “tapas buffet” i anledning af min fødselsdag i onsdags. Vi får 12 gæster til spisning i morgen og jeg glæder mig til en god aften med lækkert mad og rødvin.

…ud og spise med min mor og søster. På søndag skal min mor, min søster og jeg ud og spise frokost sammen. En mors dags gave som er blevet noget forsinket, men nu har vi endelig fået taget os sammen ;–) Det er længe siden vi har været afsted bare os tre, så det glæder jeg mig til!

…til fødselsdag hos min niece. Min store niece bliver 9 år og det skal selvfølgelig fejres. Desværre er det i min arbejdsweekend, så jeg håber at jeg kan få byttet min vagt. Vil nødig gå glip af hendes fødsesdag.

…spise andesteg. Det er november og det betyder Mortens aften. Birks far har inviteret på andesteg og jeg glæder mig. Det er en skøn forsmag på julen der hastigt nærmer sig.

…pynte til jul, hæhæ. Nu er der ikke længe til jul og jeg er typen der juler så tidligt jeg kan få lov til det (jule playlisten er allerede fundet frem) ;–) Jeg skal have fundet den store kasse med julepynt frem og pynte op i vores lille hjem. Det bliver en dag sidst på måneden jeg skal gå og hygge mig med det.

…købe julegaver. Jeg plejer at få julegaverne overstået i november og det er også planen i år. Jeg hader julegaveindkøb i december – der vil jeg bare gerne slappe af og nyde julemåneden uden at skulle stresse over gave indkøb.

…forsøge at leve lidt sundere. Det er gået lidt skidt med at få spist sundt og motioneret på det sidste. Vi har været hårdt ramt af sygdom det sidste lange stykke tid, så overskuddet har ikke helt været der og vi har ofte nuppet de nemme og usunde løsninger. Jeg håber november bliver bedre hvad det angår – både med mad og motion. Jeg vil gerne ud og løbe et par gange om ugen igen, men nu må vi se.

…brodere julekort. De sidste par år har jeg broderet min egne julekort og den tradition skal holdes ved lige. Jeg synes det er så hyggeligt at lave disse papirbroderier, men det tager lang sid, så jeg skal i gang i god tid.

Det var nogle af mine “månedsplaner”. Har I nogle spændende planer i november? 

4 kommentarer

  • Ida

    Sikke en masse dejlige november planer 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • VenterPaaVinBlog

    Hurra! Elsker folk der går all in på præ-jul i november 😀 Min november liste på bloggen emmer af det samme… pudsigt nok :p

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING DU (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG #32