STRIK I FINE FARVER

7 OPSKRIFTER PÅ EFTERÅRSSUPPER

Det er efterår og det betyder suppe sæson! Jeg elsker suppe og kunne spise det flere gange om ugen hvis det skulle være. Vi får det desværre sjældent, da Birk ikke er den store suppe elsker – det er dog blevet bedre med tiden ;–) Nedenunder har jeg delt 7 gode opskrifter på supper. Jeg vil gerne snart prøve kræfter med noget thai inspireret suppe og mon ikke opskriften også kommer på bloggen (hvis den da bliver god, hæhæ).

Beef ramen
En japansk nudel suppe som virkelig er god! Selv Birk elsker denne suppe, som byder på masser af smag og en masse lækre indgredienser. Jeg tror snart vi skal have denne suppe igen. Find opskriften HER.

Grøntsagssuppe
Denne suppe er en rigtig “efterårssuppe”, som er fyldt med efterårsgrønssager. Suppen indeholder blandt andet knoldselleri, gulerødder og kartofler. Find opskriften HER.
opskrift-efteraarssuppe2
Muslingesuppe
Dette er ikke den typiske efterårssuppe, men jeg tager den med alligevel da den er lækker! En skøn muslingesuppe med hvidvin, dild og persille. Find opskriften HER.
2

Hokkaidosuppe
En perfekt suppe til Halloween og de kolde efterårsaftener. Denne hokkaidosuppe er super nem at lave og den smager hamrende godt. Den er cremet og smager endnu bedre når den toppes med friske efterårsæbler og græskarkerner. Find opskriften HER.
3

Tomatsuppe
Denne suppe er også en lækker efterårssuppe. Den er blandt andet lavet på cherrytomater, almindelige tomater og bladselleri. En rigtig skøn tomatsuppe. I kan finde opskriften HER.4

Kartoffel/porresuppe
Dette er en helt klassisk kartoffel-porre suppe. Suppen er nem at lave og så smager den fantastisk. Smager endnu bedre når den toppes med stegt bacon. Find opskriften HER.
5

Karrysuppe
Den sidste efterårssuppe er denne karrysuppe, som er én af mine favoritsupper. Den smager helt fantastisk og så er den ligesom de andre nem at lave. I finder opskriften HER.
6Hvis I har nogle gode opskrifter på andre supper modtages de med kyshånd. Det er altid spændende at prøve kræfter med nye opskrifter og smage på nye retter!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRIK I FINE FARVER