FRAKLIP #36 OG LIDT OM UGENS PLANER

STRIK I FINE FARVER

LINKS: 1. 179,- // 2. 249,- // 3. 449,- // 4. 249,- // 5. 499,- // 6. 179,-

Et lille pip her fra sommerhusland. Lige pt ligger jeg på sofaen efter en lille lur. Karla står udenfor og sover i barnevognen og Birk ligger ved siden af mig og får sig også en god lur – alt er godt. Der er en del regn heroppe, men vi hygger os alligevel. Vi har været udenfor en helt masse – Karla er og bliver en ægte udepige, så vi hopper udenfor uanset hvodan vejret er – så er det også lidt hyggeligere at komme ind igen til en varm brændeovn og kaffe på kanden.

Ovenover har jeg fundet lidt efterårsbluser i fine farver. Min yndlingsfarve (hvad angår beklædning) er grøn. Jeg elsker grønt tøj og er ret forelsket i bluse nr. 1 – den er fin! Har I en favorit?

2 kommentarer

  • Ida

    Hvor lyder det bare hyggeligt 🙂
    Sikke nogle lækre stikke. Jeg kan særligt godt lide nr 4 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRAKLIP #36 OG LIDT OM UGENS PLANER