10 TING JEG IKKE FORSTÅR #28

I OKTOBER SKAL JEG…

I morgen kan vi endelig byde velkommen til oktober – oktober er min yndlings måned, både fordi jeg har fødselsdag, men også fordi oktober er den smukkeste måned på året. Jeg kan slet ikke vente til naturen skifter farve og viser sig fra sin bedste side. Oktober er en måned med en masse gode planer, jeg skal blandt andet…

…ses med min bedste veninde. I morgen får jeg besøg af min veninde. Det er ved at være længe siden vi sidst sås, så jeg glæder mig til at se hende igen. Vi skal ud og gå en lang tur, drikke kaffe og bare hygge os.

…arbejde. Jeg har fået forlænget mit vikariat, så jeg bliver ikke arbejdsløs i denne måned alligevel. Det er så skønt.

…strikke klude til Karla. Alle vores klude herhjemme er hjemmestrikkede. De fleste har jeg selv strikket og så har jeg også en ordentlig stak som min bedste har strikket. Vi har klude vi bruger til rengøring og klude vi bruger i køkkenet, men vi mangler lidt nogle klude der kun er til Karla (klude til hænder og mund efter måltider), så jeg vil i gang med at strikke en stak i én bestemt farve, så vi kan kende forskel.

…løbe. Jeg har holdt nogle ugers pause fra at løbe. Vi har været godt og grundig ramt af sygdom i september, så løb er blevet nedprioriteret. Birk og jeg har haft halsbetændelse og været på penicillin. Karla har også været på penicillin pga. en betændt finger, og så har hun været virkelig feberplaget den sidste uges tid, så vi har ikke sovet om natten siden tirsdag….. Nu håber vi altså på en lidt bedre måned i forhold til helbredet. Jeg vil gerne løbe 40 km i oktober, men nu må vi se hvad det ender med.

…fotografere smuk natur. Naturen er så småt ved at ændre udseende og jeg elsker de smukke efterårsfarver træerne får når vi kommer til oktober. Jeg skal have kameraet med mig rundt og tage en helt masse billeder af træer, svampe, skov, fjord osv. Efterår er og bliver min favorit årstid.

…i sommerhus. Birk, Karla og jeg er så heldige at vi har lidt efterårsferie. Vi holder fri onsdag-søndag i uge 42, så efter arbejde tirsdag suser vi afsted mod Nordjylland, hvor vi skal være i sommerhus indtil lørdag. Jeg glæder mig helt vildt til afslapning ved brændeovnen, gåture, god mad, 500, og bare til at hygge med min lille familie.

…til fødselsdag hos vores niecer. Vores niecer Astrid og Vigga fylder 4 år d. 19. oktober og vi er inviteret til fødselsdagsfrokost sammen med familien. Det bliver helt sikkert en hyggelig eftermiddag.

…til fødselsdag hos vores nevø. Der er masser af fødselsdage her i oktober og vores nevø Villads fylder også år. Vi er inviteret til 2 års fødselsdag og det bliver helt sikkert også en hyggelig fødselsdagsfejring.

…shoppe til Karla. Vi skal have købt en flyverdragt til Karla, så hun kan bliver klar til vinter. Derudover mangler hun også natdrager med fødder, strømper og bodyer uden ærmer.

…ud og spise med min mødregruppe. Efter at hverdagen startede op efter barslen har vi ikke været særlig gode til at ses, så nu har vi aftalt at vi skal ud og spise sushi sammen (uden børn) – det glæder jeg mig til.

…fylde år. Jeg bliver 29 år d. 30. oktober. Dagen kommer til at stå på arbejde og så hygge med min lille familie efter fyraften, og måske vi bestiller sushi til aftensmad. Jeg har ikke inviteret gæster, da jeg fylder år på en hverdag, så jeg får familien og svigerfamilien på besøg i november, hvor jeg har inviteret på fødselsdagstapas.

Har I nogle gode oktober planer? 

6 kommentarer

 • Ida

  Det lyder som nogle gode planer 🙂
  Jeg kan endelig begynde at købe ting til min kommende lejlighed, hvilket jeg har ventet længe på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Det kan jeg godt forstå du glæder dig til! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah

  Det lyder som en dejlig måned med mange gode planer 😄 Oktober er også en af mine yndlings måneder 🍂
  Håber sygdommen holder sig væk fra jeres adresse nu, så du kan komme tilbage i løbeskoene 🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak, men gæt engang hvem der endnu engang er blevet ramt af forkølelse og ondt i halsen?
   Både Birk og jeg er blevet ramt igen. Bliver snart sindssyg af alt det forkølelse.
   Nu håber jeg at vi forbliver raske resten af året 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en dejlig måned. Jeg har også arbejde på papiret – derudover bliver der også tid til venindehygge, Århus-tur med familien, fællesfødselsdag med A og så skal en veninde fejres. Der er ikke noget, at sige til, at tiden flyver afsted (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Det lyder som nogle gode planer du har i vente 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #28