JEG HAR BRUG FOR HJÆLP...

PODCASTS DU SKAL HØRE #19

1. DANSKE DRABSSAGER
En ny og spændende podcast om danske drabssager. Der er indtil videre tre afsnit i serien, og der udkommer nyt afsnit hver 14. dag. Det giver lidt sig selv hvad podcasten handler om udfra titlen, og det er en virkelig god, interessant og oplysende “true crime” podcast. Der gås i dybden med én enkelt sag i hvert afsnit og der tales både med politi, efterforskere, retsmedicinere mm. Absolut et lyt værd.

2. EDDERKOPPEHØGEN
Edderkoppehøgen er en podcast om en mystisk død. Cecilies far, Birger dør og Cecilie tror at han er blevet myrdet. Sammen med Adrian forsøger hun at opklare hvad der egentlig skete med hendes far. Det er ikke en let opgave, da der ikke er mange der ved meget om noget. En rigtig spændende og rørende podcast. Tag et lyt og få opklaringen på Birgers død.

3. SKYDERIET PÅ AARHUS UNIVERSITET
En podcast omhandlende skoleskyderiet på Aarhus Universitet for 25 år siden. En sag jeg aldrig havde hørt om før den var med i Mørkeland for nogle uger siden. Podcasten handler om hvad der skete den dag, hvor en ung mand skød og dræbte to kvinder og til sidst tog livet af sig selv. Der tales blandt andet med vidner og deres oplevelse af episoden. En rigtig god podcast om en meget frygtelig og tragisk sag.

4. WILLIAMS DØD
En podcast omhandlende Williams død. William begik selvmord. Han hængte sig i sin mors soveværelse, mens hun var ude og rejse. I podcasten hører vi hvordan de pårørende oplevede det der skete. En meget fin og rørende podcast omkring det værst tænkelige.

Læs også: Podcasts du skal høre #17
Læs også: Podcasts du skal høre #18

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR BRUG FOR HJÆLP...