GLIMT FRA UGEN DER GIK #18

JEG HAR BRUG FOR HJÆLP…

…jeg går nemlig og overvejer om det er ved at være tid til at få et nyt kamera. Billederne her er efterhånden ved at være 3 måneder gamle. Karla var på opdagelse i mormor og morfars have, og jeg fik knipset en masse billeder af hende – heraf et lille udvalg. Det er ved at være sjældent jeg kommer afsted med kameraet, men jeg synes at det kamera jeg har nu, er stort og tungt – og det er ikke et jeg gider slæbe med overalt. Jeg drømmer derfor lidt om et mindre og lettere et af slagsen – men som gerne skal kunne lidt af det samme – og ikke være alt for dyrt. Jeg søger et kamera med mulighed for lavt blændetal (1.8f – gerne lavere) Har I forslag til hvilket kamera jeg skal have?

…og hvis I tænker over hvorfor dette indlæg bliver udgivet igen, så er det fordi der var noget teknisk galt med kommentarfeltet, da jeg udgav indlægget første gang. Der skulle nu være styr på det, og man kan igen kommentere på mine indlæg. Smid endelig en kommentar hvis I har forslag til hvilket kamera jeg skal købe!

Læs også: Blomsterbarn
Læs også: Smukke Skive #12 og lidt om ammestop

4 kommentarer

 • Ida

  Sikke nogle søde billeder 🙂
  Jeg bruger faktisk kun mit iPhone kamera. Jeg købte et Olympus tilbage i oktober 2017, men har faktisk ikke brugt det. Det kan en masse godt, men iPhone er også begyndt at tage gode billeder og så skal man ikke slæbe rundt på to kameraer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak 🙂

   Hvilken model (Olympus) har du? 🙂 Drømmer om et lille et der ikke vejer meget, så er det jo intet problem at slæbe med rundt 🙂
   Min iPhone er 3 år gammel og tager ikke særlig gode billeder desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastiske billeder – især smukke lille Karla <3
  Jeg har præcis de samme tanker. Et lille kamera der nemt kan komme med rundt. Er spændt på at høre hvad du vælger. Jeg har overvejet et Olympus kamera.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak søde <3

   Jeg har også kigget lidt på Olympus, men det er lidt af en jungle 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA UGEN DER GIK #18