ELSKER, ELSKER IKKE #9

GLIMT FRA UGEN DER GIK #15

Det er som om at disse indlæg (næsten) er de eneste der er på bloggen pt., men tiden og inspirationen til andre indlæg er ikke stor lige for tiden. Det skal nok komme igen, i takt med efteråret der snart er på vej. Jeg har haft en virkelig dejlig uge som har budt på mange gode stunder. Tirsdag var jeg på veninde date. Min bedste veninde havde for et stykke tid siden invitereret mig med til frisøren og nu havde vi endelig begge tid til at komme afsted. Vi fik en kreatin hårkur og det var så lækkert og afslappende – TAK for mennesker som dig M <3 Bagefter tog vi ud og spiste sushi, hvilket også var dødlækkert.

Ugen bød også på hele tre små løbeture. Jeg fik nået mit mål om 3 km på under 18 minutter. Det er sikkert ikke en særlig hurtig tid, men for mit vedkommende er det altså. Det var også ugen hvor jeg endelig “fik lov” til at lave boller i karry. Birk hader det, og derfor får vi det aldrig. Det er én af mine livretter, så nu skulle det altså være. Karla elskede det, på trods af det ikke smagte helt fantastisk. Jeg må øve mig lidt mere, så mine boller i karry kan blive lige så godt som min mor laver det ;–)

I weekenden var vi en tur på Fur med mine svigerforældre. Birk havde fået en tur dertil i fødselsdagsgave i maj, og nu var der endelig et hul i kalenderen til at komme afsted. Helt perfekt i det gode sommervejr. Det var en virkelig god tur, som blandt andet bød på god mad, smuk natur og is. Vi skal afsted til Fur igen i år sammen med min far, søster og svoger. Mon ikke det bliver til en tur i efteråret, hvor der med garanti også er vanvittig pænt på øen.

Ugen blev afsluttet på bedste vis med et besøg hos Karlas mormor og morfar, det var dog kun mormor der var hjemme, da morfar høstede. Vi hyggede os i det gode vejr og var blandt andet en tur på stranden hvor der blev badet og soppet til den helt store guldmedalje. En rigtig dejlig uge. Har I haft en god uge?

4 kommentarer

 • Jeg har det på samme måde, men det er egentlig mere tiden end inspirationen til indlæg, der mangler 🙂
  Hvor hyggeligt med venindehygge med frisør og sushi, fantastisk 🙂
  Jeg er heller ikke fan af boller i karry men vil prøve at lave kylling i karry en dag. Altså kyllingestykker. Måske det også er noget for Birk.
  Jeg havde generelt en god ude med hele to jobsamtaler (samme stilling).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja tid er der ikke altid så meget af 🙂

   Han kan godt lide kylling i karry, men jeg vil hellere have boller i karry 😛

   Det lyder spændende – håber heldet er med dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det ser hyggeligt ud 🙂
  Og 3 km på 18 minutter synes jeg er flot. Det kan jeg ikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELSKER, ELSKER IKKE #9