GLIMT FRA UGEN DER GIK #13

PODCASTS DU SKAL HØRE #18

1. DEN DANSKE SERIEMORDER (MOFIBO)
Denne podcast kan høres på Mofibo. En podcast af Sebastian Richelsen som også er den ene mand bag podcasten “Myrdet”. Podcasten indeholder 6 afsnit og handler om en række uopklarede kvindemord begået i København på en periode på ni måneder. Sebastian Richelsen forsøger at finde ud af om der er en sammenhæng mellem mordende og om det er Amagermanden der står bag. En helt ekstrem spændende podcast.

2. DIT, MIT OG VORES DILEMMA
Denne podcast af lavet af “den perfekte mor” – hende kender I højst sandsynlig fra Instagram, hvis ikke så kan I finde hende HER. Podcasten består af 5 afsnit og hvert afsnit har fokus på velkendte dilemmaer. En rigtig fin podcast der tager hånd om nogle vigtige emner.

3. EMILIE MENG MYSERIET
En podcast af BT, som forsøger at finde ud af hvad der egentlig skete med Emilie Meng -og hvem der gjorde det. En frygtelig tragisk sag, som jo desværre stadig er uopklaret. Nogen må vide noget, og det forsøger de at finde frem til i podcasten.

Læs også: Podcasts du skal høre #17

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA UGEN DER GIK #13