I AUGUST SKAL JEG...

TILBAGE TIL HVERDAGEN … OG ET OUTFIT

Så blev det mandag og et farvel til sommerferien herhjemme. Birk og Karla er nemlig begge startet på henholdsvis job og dagpleje i dag – jeg selv har en fridag efter en arbejdsweekend. Det har været en dejlig sommer og vi har nydt ferien herhjemme alle mand. Dog kan vi godt mærke at Karla er helt klar til at komme tilbage til gutterne i dagplejen, jeg tror hun har savnet dem!

Min fridag skal bruges på noget så kedeligt som rengøring. Vores hjem er blevet lidt forsømt i løbet af ferien, så nu trænger det til den helt store tur. Der skal luftes godt ud, støves af, støvsuges, vaskes gulve, badeværelset skal have en gang knofedt, dyner, puder og lammeskind skal vaskes og luftes, vinduer og spejle skal pudses, osv., osv… Der findes intet bedre end et rengjort hjem – og nyvaskede dyner med nyvasket sengetøj på, der har luftet udenfor, aaaah.

Outfittet ovenover er i øvrigt fra ferien. Skjorten er en lidt ældre sag (se den også i aktion HER), bukserne er fra sidste sommer og sandalerne er købt i år – egentlig mest tænkt som arbejdssandaler, men de fungerer også helt fint i fritiden ;–)

8 kommentarer

 • Der er intet bedre end nyvasket sengetøj 🙂 Jeg nåede lige at ligge rent på inden vi rejste på 14 dages ferie, det var skønt at komme hjem til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahh, det bliver så dejligt, og du er nok godt brugt i aften 🙂

  Jeg er ikke selv så god til skjorter. Synes ikke de klær’ mig, og jeg gider ikke stryge, ahem. Men du ser skøn ud i din. Sådan effortless 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Jeg er lige blevet færdig, og er så træt. Nu står den på kaffe og afslapning inden Karla krudtugle skal hentes 😀

   Jeg er heller ikke for god til at få dem strøget, hæhæ.. Tak søde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt outfit!
  Og velkommen tilbage til hverdagen 😉 Jeg fik heldigvis klaret den store rengøring i weekenden. Rigtig god rengøring ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak for det 😛 <3
   Dejligt at få det overstået – jeg er lige blevet færdig herhjemme, puuuh 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Et dejlig pænt og behageligt outfit 🙂
  God rengøring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I AUGUST SKAL JEG...