EN GAMMEL OG GRØN EBAY KJOLE

S O M M E R F E R I E

Jeg holder sommerferie nu! Jeg har fri i dag og helt indtil næste fredag – altså en hel uges ferie og jeg glæder mig! Min ferie skal bruges i sommerhus sammen med Birk og Karla. Vi suser afsted i eftermiddag når Birk kommer hjem fra arbejde. De første dage i sommerhuset skal bruges sammen med Karlas fætter, onkel og tante – og resten af ugen har vi selv. Vi har ikke fastlagt nogle planer. Jeg tror den skal stå på hygge, gåture, god mad, spil, strandture, loppemarkeder og bare ren og skær afslapning. Derfor holder bloggen også en lille sommerferie og så vender jeg stærkt tilbage efter ferien igen.

Læs også: Sommerferie i sommerhus

Billederne ovenover er fra tidligere sommerhus ture gennem årene. Jeg elsker at være i sommerhus, det er noget af det hyggeligste uanset hvilken årstid det er. Jeg nupper kameraet med, så jeg er klar til at knipse endnu flere sommerhusminder til fotoalbummet. I må have en rigtig dejlig uge!

4 kommentarer

 • Ih hvor lyder det bare lækkert! Jeg håber at I får nogle rigtig dejlige dage 🙂
  Ja der er bare noget helt særligt over at være i sommerhus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh det oser bare af sommer, det der – har selv lige været i Skagen, det var bare den hyggeligste dag, den by byder godt nok på en del hyggeligt her i sommertiden.
  Håber I får en skøn ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja, Skagen er skøn om sommeren! 🙂

   Tak – god ferie til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN GAMMEL OG GRØN EBAY KJOLE