10 TING JEG IKKE FORSTÅR #27

GLIMT FRA UGEN DER GIK #12

Så gik der sørme endnu en uge. En uge som mest af alt har budt på arbejde (tirsdag, onsdag, fredag, lørdag og søndag) – også derfor der ikke er så mange “glimt” fra denne uge. Jeg har også forsat døjet med hoste stort set hele ugen, men nu er det endelig på vej retur. Karla har været i gæste-gæstepleje hele ugen, da både hendes dagplejemor og gæstedagplejemor holder ferie de næste par uger. Det er heldigvis gået over al forventning. Karla hygger sig helt vildt deromme og dagplejemoren er så sød. Vi har haft nogle hyggelige stunder sammen hver dag når jeg har hentet hende – det er virkelig guld værd efter en lidt hård periode hvor hun ikke ville mig (læs evt. mere om det her). 

Torsdag havde jeg fri og dagen blev blandt andet brugt på besøg ved optikeren og så fik jeg også brugt lidt tid ved computeren. Jeg er ved at lave et logo til et projekt min svigerfar har gang i! I weekenden arbejdede jeg, men der var også tid til lidt familie hygge. Lørdag var vi hjemme hos min svigerfar sammen med resten af familien. Den stod på god mad og hygge – og ungerne havde en fest. På billedet ses Karla og hendes tante i en ægte hyggestund.

Læs også: Glimt fra ugen der gik #11

Nu venter en ny uge som starter hårdt ud med arbejde og derefter en tur i blodbanken. Tirsdag har jeg fri og får besøg af en veninde. Onsdag og torsdag har jeg aftenvagter og så er der ellers en uges ferie fra på fredag – og jeg glæder mig! God uge til jer.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #27