10 TING JEG IKKE FORSTÅR #27

PODCASTS DU SKAL HØRE #17

1. HVER SJETTE ÅR GÅR DET GALT
En anbefaling fra kvinderne bag Mørkeland. Podcasten “Hver sjette år går det galt”, er fra Radio 24syv. Cecilies far er togfører og hun taler med ham omkring personpåkørsler. Cecilies far har nemlig oplevet det op til flere gange. Første gang som 24 årig, hvor en kvinde sprang ud foran toget han førte. De taler om konsekvenserne bag sådan en frygtelig hændelse. En rigtig fin podcast som er hurtig at komme igennem.

2. AFDELING M
Endnu en anbefaling fra Mørkeland. Podcasten består af fire afsnit, som omhandler livet på Psykiatrisk Center Sct. Hans. Reporteren Mikkel Rønnau har gennem flere måneder fulgt patienter og ansatte på dobbeltdiagnose ambulatoriet, Afdeling M. Man får et indblik i hvordan hverdagen ser ud og hvordan patienter bliver behandlet. En super spændende podcast.

3. JEG LEVER MED DØDEN
Denne podcast er lavet af Anne-Louise Bachmann og Josefine Pil. Anne-Louise mistede sin søn Noam på tragisk vis for tre år siden. Podcasten tager udgangpunkt i Anne-Louises dagbog, som hun har skrevet i hver dag siden Noam døde. Dagbogen kan i øvrigt læses her. Det er virkelig barsk læsning og lytning. Der er fokus på sorg og den sorgproces man skal igennem når man mister en man elsker. Jeg kan slet ikke forestille mig hvilken smerte og sorg Anne-Louise og hendes mand har gået igennem. En virkelig fin og meget rørende podcast!

Læs også: Kæmpe guide: 50 gode podcasts du skal høre

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #27