GLIMT FRA UGEN DER GIK #11

I JULI SKAL JEG…

…arbejde. Jeg har kun 1 uges sommerferie i år. Jeg skal arbejde det meste af sommeren og har ikke meget fri – et par enkelte fridage her og der bliver det da til udover den sammenhængende uge.

…i sommerhus. Min uges ferie skal bruges i sommerhus sammen med Birk og Karla – de første 3 dage kommer Karlas onkel, tante og fætter og er sammen med os. Vi skal til Ålbæk som vi plejer (vi er heldige at mine svigerforældre har et lækkert sommerhus nordpå som vi må låne). Jeg glæder mig helt vildt til afslapning på højt plan – og så satser vi på at vejret bliver dødlækkert.

…have tappet blod. Det er gået galt de sidste par gange hvor jeg skulle i blodbanken – pga. karantæne (penicilin) og sygdom. Nu har jeg igen en tid, så kryds lige fingre for at jeg ikke bliver syg denne gang ;–)

…have nye briller. Jeg var ved optiker for et par uger siden for at få taget en synprøve da jeg er begyndt at se dårligt med mine kontaktlinser og mine briller. Mit syn var som forudset (høhø) blevet ringere og jeg har nu -2,25 på det ene øje og -2,50 på det andet øje. Lige nu tester jeg linserne og på torsdag skal jeg så ned og vælge briller. Jeg glæder mig!

…til fur. I juli satser jeg på at vi kommer afsted til Fur som blev aflyst sidst pga. dårligt vejr.

…til hvide sande og spise fiskebuffet. For et par år siden gav min søster og jeg vores mor en tur til Hvide Sande på deres røgeri til fiskebuffet. Vi er aldrig kommet afsted, så jeg håber og satser på at vi skal afsted i denne måned!

…til jegindø festival. For andet år afholdes der en lille musikfestival på Jegindø, som er øen hvor jeg er født og opvokset. Vi var også afsted sidste år – der havde vi Karla med. I år skal hun ikke med, så mon ikke det kan blive til en fadøl eller to? ;–)

…lave is pinde. Jeg har planer om at lave flere ispinde i denne måned og har et par opskrift idéer i hovedet. Blandt andet noget med mango/passionsfrugt og så nogle med lakrids! Jeg skal nok smide opskrifter på bloggen hvis de bliver vellykkede!

…spise krabbeklør. Vi har en ordentlig pose krabbeklør i fryseren. Min far har fanget dem og jeg glæder mig til at sætte tænderne i dem. Jeg elsker krabbeklør selvom det er en ret besværlig proces at få kødet ud ;–)

…ud og sejle. Jeg regner med at vi skal ud og sejle nogle ture på min fars båd. Vi kom kun afsted én gang sidste år og jeg ammede nærmest hele turen haha. Jeg er spændt på hvad Karla vil synes om en sejltur i år, nu hvor hun er blevet noget større.

Har I nogle gode juli planer i vente??

6 kommentarer

 • Åh, fiskebuffet er så godt – fik det selv på udflugt til Skagen igår 😀 Det var min første plan på bloggens juli-liste, som jeg postede igår, og det var en stor succes

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah Rundblad

  Det var ikke meget sommerferie til dig 🙁 – Jeg har selv 14 dage, men Jonas og jeg har kun den ene uge sammen. Der skal vi også i sommerhus. Det er med at få det bedste ud af det, når man kun har en smule ferie 🙂

  Lyder lækkert med krabbeklør. Har aldrig selv fået det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Nej desværre ikke. Bliver til 11 dage i alt – så helt skidt er det ikke – og så har jeg en del aftenvagter, hvilket betyder jeg stadig har dagene sammen med Birk og Karla 😊
   Hyggeligt med sommerhus til jer også!

   Det må du prøve en dag – det er dødlækkert!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det lyder som nogle rigtig rigtig dejlige planer 🙂
  Jeg skal til London, hvilket jeg glæder mig helt vildt meget til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Uh det kan jeg godt forstå du ser frem til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA UGEN DER GIK #11