ELSKER, ELSKER IKKE #8

GLIMT FRA UGEN DER GIK #10

Mandag betyder tilbageblik på ugen der gik. Jeg havde aftenvagt mandag og tirsdag, så der var blandt andet tid til at gøre hele hytten ren inden jeg mødte ind på arbejde. Dyner og puder blev luftet. Jeg genfandt også min kærlighed til iskaffe. Så nemt og så lækkert – særligt i godt vejr. Jeg har tidligere delt min opskrift på bloggen, den kan I finde HER.

Jeg fik nydt solen på solsengen med podcast i ørerne inden aftenarbejde. Jeg kører forbi den smukkeste mark hver gang jeg er på arbejde, så på min aftenvagt var jeg lige nødt til at holde ind til siden og knipse et billede – og det blev lidt ekstra pænt da solen lige var gået ned bagved.

Torsdag var Birk og jeg nede og aflevere Karla ved bussen. Hun skulle nemlig på udflugt sammen med hendes dagpleje og 9 andre dagplejegrupper. Vi fik vinket farvel og så kørte de afsted. De havde i øvrigt haft en rigtig god dag! Mens Karla hyggede sig på udflugt, var vi i Aarhus til begravelse. Vi fik sagt farvel til Birks moster som kom herfra alt for tidligt <3 Det var en hård, men smuk dag.

I weekenden havde vi ingen “faste” planer. Vi slappede af og lørdag aften lavede jeg tapas til os for at fejre 2 års dagen for Karlas “opsættelse” 😛 Det er altså bare én af mine livretter, jeg elsker det! Søndag startede vi dagen ud med at spise morgenmad og gik derefter på legepladsen med Karla. Om aftenen stod den på Sankt Hans hygge hos min mor og papfar. En god afslutning på ugen. Har I haft en dejlig uge?

Læs også: Glimt fra ugen der gik #8
Læs også: Glimt fra ugen der gik #9

4 kommentarer

 • Leah Rundblad

  Det lyder som en god uge! Er vild med at dagplejen tog på udflugt med bus 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja, hvis man lige ser bort fra begravelsen…

   Ja de havde haft en rigtig god dag 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ej hvor lyggeligt med udflygt og sammen med nogle andre dagplejegrupper. God ide at de bruger hinanden :
  Min uge var fin, mest arbejde.. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja det er skønt de gør det 😊
   Øv den har været mest præget af arbejde.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELSKER, ELSKER IKKE #8