GLIMT FRA UGEN DER GIK #8

BØLGET HÅR MED HH SIMONSEN

Reklame – bølgejernet er modtaget i gave af HH Simonsen

HH Simonsen forhandler både børster og stylere til håret – jeg er super glad for mine børster derfra. Fik I læst om dem? Ellers kan I læse mit indlæg lige HER. Jeg har også modtaget et lækkert bølgejern fra HH Simonsen og jeg er vild med det. Jeg har længe ønsket mig sådan et – jeg synes nemlig det ser så fint ud når man bølger håret på den måde styleren gør det på. Det ser lidt mere naturligt og afslappet ud, frem for når man laver krøller med et almindeligt krøllejern. Har I erfaringer med bølgejern?

Styleren hedder ROD VS5 Deep Waver og kan købes HER. Prisen på det keramiske bølgejern er 507,- hvilket jeg synes er en rigtig god pris. Bølgejernet laver de fineste bølger i håret, designet er super lækkert og den er nem at anvende.

Lidt mere info om bølgejernet:

– Kan temperaturreguleres fra 150°C til 210°C
– Varmer op på 20 sekunder
– Jævn varmefordeling
– Keramisk og titanium belagt spole
– 3 meter lang drejeledning
– Ergonomisk non-slip håndtag
– Der medfølger stofpose til opbevaring

Bølgejernet er som skrevet nem at anvende. Den varmes hurtigt op og så er du ellers klar til at bølge håret. Jeg deler mit hår op i sektioner og starter med det inderste hår. Jeg tager én hårlok af gangen og placerer den i bølgejernet. Klemmer så i nogle få sekunder og slipper. Sådan forsætter jeg i resten af håret, indtil alt hår er bølget. Jeg har en forholdsvis tyk manke, og det går faktisk overraskende hurtigt at bølge hele håret. Jeg afslutter med en gang hårlak. Det er en frisure der både kan bruges til hverdag og til fest.

6 kommentarer

 • Hvor er det fint til dig! Skulle være man skulle få fat i det bølgejern. Perfekt til sommeren jo 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak 😍 Ja, det nemlig helt perfekt til sommeren 😃

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er du fin med bølger 🙂
  Jeg har et HH Simonsen i samme slags, vist også 5 år gammelt (Ligesom Lullumut 🙂 ). Men det kan da være, at jeg skal tage det i brug igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, det ser flot ud til dig 🙂 Jeg havde for fem års tid siden præcis det samme bølgejern. Synes desværre ikke det var så nemt, fordi jeg havde kort page dengang og endte med at sælge det. Men du mestrer det så godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tusind tak søde ❤️

   Du må da have fat i et igen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA UGEN DER GIK #8