GLIMT FRA UGEN DER GIK #7

I JUNI SKAL JEG…

Det er nu officielt sommer og juni måned er allerede godt i gang, hvilket betyder at det er tid til at dele månedens planer med jer. Jeg har en masse gode planer i juni – jeg skal (udover at arbejde) blandt andet…

…stemme og fejre fars dag. Det er valgdag i morgen og jeg skal selvfølgelig ned og stemme. Både Birk og jeg har fri hele dagen, så vi starter ud med at stemme når valgboksene åbnes. Karla har også en fridag, så jeg ser frem til en hyggelig dag med min lille familie. Udover valgdag er det også fars dag, så mon ikke Karla og jeg skal kræse lidt ekstra for Birk i dag?

…til barnedåb. Min niece skal døbes og hun har stadig ikke fået et navn, så det bliver ret spændende hvad det ender med.

…til optiker. Nu går den ikke længere. Jeg kom ikke afsted i april, hvor jeg ellers havde planer om det. I denne måned vil jeg afsted. Mit syn er virkelig blevet ringe og jeg skal derfor have en opgradering af briller og kontaktlinser.

…lave ispinde. Jeg købte nogle gode is forme for et par år siden, og jeg har faktisk kun lavet is med dem én gang. Dengang lavede jeg kokos ispinde som i øvrigt blev mega gode (opskrift HER). Jeg skal i denne måned lave flere – og måske også finde på nogle nye opskrifter?

…løbe. Det blev ikke til meget løb i maj, da jeg faktisk var syg nærmest hele måneden. Juni måned er dog også startet ud med sygdom, så nu må vi se hvad det bliver til.

…til læge med Karla. Karla skal vaccineres mod mæslinger. Hun har (7-9-13) aldrig reageret på de tidligere vacciner hun har fået, så vi håber hun slipper ligeså let over det denne gang.

…til frisør. Det er ved at være 3 måneder siden jeg sidst blev klippet, så nu er det ved at være tid igen. Jeg har næsten fået groet min egen hårfarve ud i hele håret og det er kun de nederste par cm der er farve i – og dem vil jeg af med, så jeg bare har min egen naturlige hårfarve i hele håret igen. Det er vidst ikke sket siden jeg begyndte at farve hår for 15 år siden.

…til fur. For 2 år siden gav min søster og jeg vores far en tur til Fur i Fars dags gave (ja, det er for dårligt at vi ikke er kommet afsted endnu) inkl. frokost på Fur Bryghus. Nu skal vi afsted og jeg glæder mig til en hyggelig dag på smukke Fur.

…have besøg af et par veninder. Det er alt for sjældent vi ses, men med arbejde, familieliv osv. er det ikke altid ligetil at finde en dato. På fredag har vi en aftale og jeg glæder mig til en hyggelig eftermiddag med dem.

…bytte barn. Hæhæ ja, I læste rigtigt. Min søde niece på 8 år, har længe snakket om at hun gerne vil komme og overnatte, men det er bare ikke så nemt når Karla også sover i soveværelset. Så min søster fik den knaldgode idé at vi bytter barn ;—) De får Karla til overnatning og så nupper vi min niece Ida. Det bliver så hyggeligt – og mon ikke den kommer til at stå på dyner i stuen, film og snolder?

…have nogle aftenvagter. Faktisk har jeg min allerførste aftenvagt i aften og jeg er lidt spændt på det. Min vagt i aften er fra 18.00-23.00, så det er en dejlig kort en af slagsen.

Har I nogle gode juni planer? 

2 kommentarer

 • Det lyder som en juni med en masse dejlige planer 🙂
  Min Juni står også på en masse forskellige ting. Mest glæder jeg mig nok til, at jeg skal ind og se Prinsen af Egypten på den gamle scene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja helt bestemt 🙂

   Åh det kan jeg godt forstå 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA UGEN DER GIK #7