AV MIT HJERTE

HÅRBØRSTER TIL STORE OG SMÅ

Reklame – børsterne er modtaget i gave fra HH Simonsen

Jeg har modtaget et par lækre hårbørster fra HH Simonsen. Børsterne kommer til salg i frisørsaloner landet over. Børsterne jeg har fået hedder Gloss Brush og Gloss Brush Midi. Det er nemlig to ens børster – den ene er bare større end den anden. Den ene udgave; nemlig den mindste er derfor perfekt at have med på farten, da den ikke fylder ligeså meget som den store. Den lille er også perfekt til børn – Karla er ved at vokse en god manke, så børsten bliver hendes fremover. HH Simonsen har udover Gloss Brush børsterne, flere lækre børster – blandt andet Wonder Brush, Wonder Midi Brush og Air Brush.

Gloss Brush børsterne er består af ultrafleksible børstepigge der er lavet af ægte vildsvinehår. Det betyder at når man børster håret, så fordeles det sunde og naturlig fedt fra hovedbunden ud i hele håret, hvilket giver sundere og smukkere hår. Ikke dårligt, vel? Jeg er virkelig fan af børster med vildsvinehår. De er perfekte til min ofte uglede manke. Jeg døjer nemlig ofte med filter i håret, og disse børster kan redde dem ud – uden at det gør ondt. Derudover føler jeg at håret bliver mere lækkert og glansfuldt når det har fået en tur med børsten.

Karla nyder også at få børstet sin korte hårpagt – det er jo ren massage til hovedbunden med disse børster. Børsterne er helt ideelle til børn, som ofte kan hade at få børstet hår – nok mest fordi det gør vildt ondt at få filter redt ud – og det er de her børster altså gode til på en smertefri måde.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AV MIT HJERTE