OPSKRIFT / BEEF RAMEN

GLIMT FRA UGEN DER GIK #6

Så gik der endnu en uge og det har været en god uge. Jeg er næsten sluppet helt af med sygdommen -bihulebetændelsen er væk og min smags- og lugtesans er så småt vendt retur, det er skønt. Nu venter en ny uge som starter ud med tre dages arbejde, så et par fridage og så lige lidt mere arbejde. Har I en spændende uge i vente?? Sidste uge bød (udover arbejde) på hyggestunder med Karla. Hun er så kærlig og deler gavmildt ud af både mys og krammere.

Onsdag havde Birk 32 års fødselsdag og vi var heldige at vi begge havde en fridag. Karla blev derfor afleveret senere i dagplejen end normalt, så vi kunne have en hyggelig morgen sammen, inden Birk og jeg skulle i banken til et møde. Nu er der styr på livsforsikringer og vi er sikret godt i tilfælde af sygdom og død – og det samme gælder for Karla. Det var virkelig rart at få det hele på plads – selvom vi jo selvfølgelig håber på at det er nogle forsikringer vi aldrig får brug for. Aftenen bød på fødselsdagssushi!

Jeg lavede tomatsalat som tilbehør til frikadeller i torsdags – og det var som altid lækkert. Jeg elsker tomatsalat, hæhæ. Jeg var også en tur ude og løbe – den første tur i tre uger pga. sygdom. Det var rart endelig at komme afsted igen, men nøj hvor var det også hårdt, haha.

Weekenden stod på familieweekend med min papfamilie. Vi var i Morup Mølle i Thy og det var så hyggeligt. Om lørdagen var vi en tur i Vorupør, hvor der virkelig var sus i bølgerne.

Karla nød al opmærksomheden hun fik i weekenden. Hun formår at skrue charmen på og gik fra arm til arm – lille lort. Jeg fik lusket mig til lidt alenetid, mens Karla hyggede med familien. Jeg nuppede et varmt karbad, tændte for Mads og Monopolet og spiste snolder. Vi var så heldige at have badekar på vores værelse, så det skulle selvfølgelig udnyttes!

Læs også: Glimt fra ugen der gik #5

Vi kørte hjem efter frokost igår og var ret trætte efter en god weekend. Alligevel fik vi gået en tur med Karla, var nede og stemme, fik handlet ind til denne uge og fik vasket en masse tøj – og så hoppede vi tidligt i seng.

2 kommentarer

 • Hvor lyder det som en dejlig uge og hvor er det bare et virkelig kært billede det første til højre 🙂 <3
  Og hvor lyder det som en god ide, med en livsforsikringer. Det er en af de vigtigste forsikringer i min verden.

  Jeg har også fri torsdag og fredag – eller jeg håber at arbejdet ikke trumfer igennem. Kunne i hvertfald godt bruge nogle dejlige og rolige dage i træk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak 😍

   Ja, det føles også godt at der nu er styr på netop den forsikring.

   Håber du får et par gode dage uden arbejde 😃

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT / BEEF RAMEN