FERTILITETSHISTORIER FRA DET VIRKELIGE LIV #3

GLIMT FRA UGEN DER GIK #4

Det var lidt som om at den her kategori gik død allerede efter 3 uger da jeg startede den op for to år siden. Jeg tænkte at det kunne være skægt at begynde på disse indlæg igen, og så håber jeg ikke der skal gå to år imellem indlæggene denne gang ;–) Nu til mine små glimt fra ugen der gik, som udover arbejde har budt på…

…mandagens højdepunkt lige pt; Game of Thrones. Hver mandag ser vi GoT herhjemme, og det var altså også det mandag aften bød på, da Karla var blevet puttet. Det er jo allersidste sæson, så vi ret spændte på hvordan det hele ender. Jeg glæder mig til endnu et afsnit i aften! Ugen startede også ud med sygdom – og jeg er stadig småsyg :–( Jeg har været snotforkølet, hostende og øm. Det er blevet bedre, men min hals gør stadig ondt og jeg har mistet min smagssans fuldstændig.

Jeg havde et par fridage tirsdag og onsdag og fik brugt tirsdagen på at gøre rent og gå en lang tur i skoven med kameraet om halsen. I løbet af eftermiddagen og aftenen blev jeg mere og mere sløj. Onsdag var det helt skidt, så det var heldigt jeg havde fri. Bare øv at bruge fridagen på at ligge syg – særligt fordi jeg havde en aftale med en veninde, men den blev aflyst.
Fredag var vi hjemme og spise hos Karlas onkel, tante og fætter. Det var super hyggeligt og maden så lækker ud – jeg kunne intet smage, så det var virkelig irriterende. Karla ses her i en lille hyggestund med sin tante. I fredags kunne vi også fejre at det var 15 år siden at Birk blev transplanteret og dermed blev kræftfri. Det er altid en speciel dag.

Igår var det mors dag og jeg fik dette fine Liebe krus af Karla. Dagen startede ud med arbejde fra 07-13, så det var dejligt at komme hjem og hygge med min lille familie igen efter fyraften. Sidst på eftermiddagen kørte vi et smut ud til min mor og papfar.

Karla var oppe og sidde på deres pony Komtesse, men kom hurtigt af igen. Karla synes åbenbart ikke at det var skide skægt at ride, det var vidst bedre at gå en tur med mormor. Vi sluttede søndagen af med at spise aftensmad hos min mor og papfar. En god uge på trods af sygdom, men nu vil jeg altså gerne blive helt frisk igen!

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FERTILITETSHISTORIER FRA DET VIRKELIGE LIV #3