HADELISTEN #4

10 TING DER GØR MIG GLAD #6

Jeg må hellere komme med en positiv liste, efter min negative hadeliste som jeg udgav i fredags. Der er heldigvis masser af ting at smile og være glad over. Nedenunder har jeg samlet 10 ting der gør mig glad…

1. Længeventede pakker fra Ebay. De fleste pakker fra Ebay er længe undervejs, så når de endelig lander i postkassen er det næsten som juleaften ;–) Særligt spændende er det når man helt har glemt hvad det er man har bestilt.

2. Karlas evigglade væsen. Jeg kender intet menneske der altid er så glad som hende. Hun er så glad og smilende stort set 24/7. Hendes smil er i øvrigt verdens sødeste, med hendes små bisser med mellemrum mellem fortænderne og hendes rynken på næsten. Hun har virkelig spilopper i øjnene.

3. Følelsen af at melde sig ud af jobcenteret. Jeg har endelig fået mig et arbejde og det er så skønt at have noget at stå op til igen. Det var en mega fed følelese at melde mig ud af jobnet og dagpengesystemet, som virkelig er trættende at være en del af. At være jobsøgende er altså hårdt arbejde – og jeg er glad for at jeg har fået mig et spændende job.

4. Vejret. Det her skønne solrige vejr er simpelthen bare f a n t a s t i s k – varmen og solen gør mig virkelig glad… og hvor pænt er det ikke lige at bøgen er sprunget ud?! Elsker det!

5. Følelsen man har i kroppen efter en veloverstået løbetur. Jeg er kommet ind i en god løbeperiode, hvor jeg har formået at løbe stort set hver anden dag i hele april måned. Nogle ture går bedre end andre, men følelsen efter en god løbetur er så rar. Om lidt vil jeg ud og løbe april måneds sidste løbetur og jeg glæder mig, for jeg skal lytte til det nyeste afsnit af Mørkeland imens.

6. Når man endelig får solgt en vare man har haft til salg længe. Vi er endelig kommet af med vores Baby Jogger, som vi har haft til salg siden januar. Den er nu blevet solgt og vi har købt en ny som passer bedre til vores behov.

7. Når der ryger skattepenge ind på kontoen og man kan smide flere penge på opsparingskontoen. Vi er efterhånden ved at have en rimelig god opsparing, så udsigterne til et stort og lækkert hus ser gode ud. Vi mangler virkelig mere plads, så jeg glæder mig til at komme i noget større.

8. Karla har taget sine første skridt. Det er altså en kæmpestor ting synes jeg! Hun tog forsigtige små 1-3 skridt i påsken og igår blev hun virkelig selvsikker og tog mange skridt lige efter hinanden. Det ser så pokkers sødt ud og jeg er ved at revne at stolthed. Se lige hvor cute hun er HER.

9. Karlas nye klapvogn. Vi endte med at købe denne lækre sag (eller vi købte den i sort, til 400 kr. mindre, men den er åbenbart udsolgt nu) og vi er allerede helt vildt glade for den. Den er nem at køre med, nem at pakke sammen, kan vendes begge veje og så er den pæn.

10. At kigge i fotoalbums. Jeg elsker at kigge gamle billeder og elsker alle vores nye fotoalbums. Siden januar har vi fremkaldt omkring 2500 billeder – billeder fra hvert år vi har kendt hinanden og en pokkers masse billeder af Karla. Fremover vil vi fremkalde billeder 1 gang om året – i slutningen af året – billeder fra hele det forgangne år.

Læs også: 10 ting der gør mig glad #5

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HADELISTEN #4