EN PÅSKEKJOLE, DE ALLERFØRSTE SKRIDT OG DEJLIGE PÅSKEDAGE

HADELISTEN #4

1. Tørre hænder… Mine hænder er blevet så tørre efter jeg startede på mit nye arbejde. Jeg vasker og spritter hænder mindst 25 gange om dagen, og det er mine hænder ikke helt glade for. Kan I anbefaler mig en god og billig håndcreme? Gerne en uden parfume og en som ikke klistrer på hænderne.

2. Når folk ikke svarer på kommentarer… Jeg synes det virker så arrogant, og jeg bliver virkelig irriteret når man har brugt tid på at skrive en kommentar, og man så intet svar får retur.

3. Uprofessionalisme… Det er åbenbart ikke et ord, men mon ikke I ved hvad jeg mener. I august måned blev jeg kontaktet af den lokale avis i forhold til en artikel om min blog. Jeg sagde ja og vi fik arrangeret et interview, som blev afholdt. Jeg fik stillet en masse spørgsmål og vi talte desuden meget om fertilitetsbehandling, og der var også en fotograf med for at tage billeder. Men, så skete der ligesom ikke mere…  I oktober kontaktede jeg så journalisten, for at høre hvad status var og jeg fik den melding, at hun lige manglede en sidste kilde inden det skulle udgives… Der skete stadig intet, så jeg kontaktede hende igen i februar. Intet svar, så jeg skrev igen – stadig intet svar. Så jeg kontaktede selve avisen, før hun endelig svarede, at hun måtte have “overset” min mail… Helt sikkert. Men, det korte af det lange er, at artiklen ikke bliver udgivet. Og det er fair nok, men hvorfor kan de så ikke selv kontakte mig og sige hvorfor. Synes virkelig det er spild af min tid og det er under al kritik, at jeg selv skal rykke for det flere måneder efter. Hun svarer desuden ikke på hvorfor artiklen ikke udkommer, men jeg har opgivet at skrive mere til hende. Det er bare alt for useriøst. Det er en ommer Skive Folkeblad.

4. Skoldkopper… Vi har haft skoldkopper, eller rettere sagt; Karla har og det har været et helvede! Karla fik virkelig mange af slagsen og det lille menneske var voldsomt plaget af feber, og om natten kunne hun slet ikke være i sin egen krop pga. kløe. Hvis vi skal være lidt positive, kan man da sige at vi fik overstået den sygdom tidligt.

5. Folk der snakker om private ting, højlydt i toget (eller andre offentlige steder)… For et stykke tid siden var jeg en tur i toget på vej til Herning. Ved bordet ved siden af mig sad en mor og hendes teenagedatter og vi var ret mange i kupeen. Moren ringer så en person op, og man kan hurtigt høre at det er datterens lærer hun har fået fat på. Samtalen handler om noget mobning af datteren og hendes veninde, i form af noget med nogle anonyme spørgsmål og kommentarer på et forum de unge bruger. Alle kunne høre samtalen og datteren synes det var så pinligt, og prøvede flere gange at stoppe moren. Nok ikke lige sådan en samtale man skal have ude i offentligheden.

6. Sælgere på gaden som råber til en, selvom de kan se man går med en barnevogn… For noget tid siden gik jeg tur med Karla. Hun sov i barnevognen og vi gik igennem gågaden på vej hjem, så hun kunne sove videre på terrassen. Jeg så en sælger og jeg satte derfor farten op, og gjorde alt for ikke at få øjenkontakt. Han kunne tydeligt se at jeg bevidst undgik ham, men alligevel følte spaden for at råbe højt til mig, “om jeg lige havde tid”, hvilket resulterede i at Karla vågnede og ikke ville sove mere. Det er ikke tilladt at have så dårlig situationsfornemmelse. Fjols.

Læs også: Hadelisten #3

6 kommentarer

 • Leah Rundblad

  Elsker de her slags indlæg!

  Må dog erkende, at jeg ind i mellem er for ringe til at få svaret på kommentarer 😒 Ikke fordi jeg ikke vil, men det smutter simpelthen bare i hverdagens travle trummerum. Please don’t hate me 😘😅

  P. S. Mega skod af Skive Folkeblad 👎🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Haha, jeg hader dig ikke 😜❤️ Det er ikke til at nå det hele.

   Ja, synes jeg også. Amatør journalist 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Den med de tørre hænder kender jeg godt. Derfor har jeg håndcreme i alle mine tasker, ved siden af sengen, spisebordet og i entreen. det samme gælder læbepromade. Sådan en har jeg i alle lommer og alle steder som mine håndcreme 🙂
  Øv mht. interviewet. Håber at det kommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Jeg har oftes også håndcreme med mig, men leder efter en rigtig god en. Synes ikke jeg har fundet den perfekte endnu 😜

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Åh, de der tørre hænder… Jeg har prøvet alle håndcremer i verden, tror jeg!
  Og mine bedste anbefalinger (omend de ikke er specielt billige) er:
  Beauté Pacifique Xtra Dry Skin Fix
  Clinique Deep Comfort Hand And Cuticle Cream
  Pudderdåsernes fodcreme (ja, fodcreme!)
  Det er de bedste for mig. Min hud er, udover at være tør, ret sensitiv, og jeg har prøvet en del cremer, som bare endte med at give kløe også.
  Held og lykke med det. Og rigtig god weekend! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak for tip til håndcremer 😄

   Rigtig god weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN PÅSKEKJOLE, DE ALLERFØRSTE SKRIDT OG DEJLIGE PÅSKEDAGE