EN GOD WEEKEND

Det er søndag aften og der er ikke meget tilbage af weekenden, som i øvrigt har været en virkelig god en af slagsen. Fredag var Birk og jeg i Aarhus sammen med hans mor og papfar og det var en mega god aften. Vi startede ud med at spise på Raadhus Kafeen – bestemt et besøg værd! Vi fik alle fire forskellige retter – min menu bestod af en kæmpe smørstegt rødspætte, kartofler og hjemmelavet persillesovs – det var vanvittig lækkert! Efter maden gik vi i Musikuset, hvor vi hørte en klassisk koncert. Det var en stor oplevelse – og bestemt heller ikke sidste gang jeg vil prøve det. Karla blev passet hos min søster og svoger og hun havde hygget sig gevaldigt.

Igår sov vi længe – helt til 08.30, spiste så morgenmad og hentede Karla. Vi gik en tur med barnevognen og mens Karla sov videre efter turen, fik vi ryddet op i vores kælder og vi fik købt en masse plastkasser, så nu er alt opmagasineret tørt og let tilgængeligt. Var ret træt af at alt Karlas aflagte – og tøj i større størrelser, lå i sorte sække. Ikke særligt oplagt eller lækkert. Nu er der styr på det og det er virkelig rart.

I dag startede vi dagen ud med at passe vores tre niecer. Det var rigtig hyggeligt og Karla hyggede sig helt vildt med sine tre kusiner. Resten af dagen har vi brugt på praktiske ting; der er handlet ind til næste uge og vi har været på genbrugspladsen med en masse pap og skrald fra kælderen. Jeg har derudover brugt et par timer på at gøre godt rent i vores vaskerum. Der har også været tid til en lille løbetur og nu slappes der af og lades op til en ny uge. Der er ingen påskeferie til mig, jeg skal arbejde både skærtorsdag og langfredag, men heldigvis har jeg fri kl. 13 begge dage. God aften til jer!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KARLAS 1 ÅRS FØDSELSDAG