ET LILLE AFBRÆK FRA HVERDAGEN

KARLAS 1 ÅRS FØDSELSDAG

Karla fyldte 1 år d. 23. marts og vi holdt fødselsdag både lørdag og søndag, da vi ellers ikke kunne være der. Lørdag med min familie hvor vi var 12 personer og om søndagen for Birks familie hvor vi var 17 personer. Det var et par hyggelige fødselsdagsfejringer med hjemmebagte boller og kage. Lørdag fik vi en kagemand min mor havde med og søndag lavede jeg selv en stor 1-tals kage.

Læs også: Karlas navnefest

Jeg havde pyntet spisestuen med guirlander jeg selv havde lavet og balloner. Bordene pyntede jeg med isvafler + roser, ligesom vi gjorde til hendes navnefest. Karla nød at være midtpunkt hele weekenden og jeg er sikker på hun havde en god allerførste fødselsdag, jeg synes i hvert fald det var nogle hyggelige dage, og hun fik sig også en masse gode gaver. Birk og jeg gav hende en slaskedukke, som allerede er blevet overdænget med knus og kys. Derudover fik hun (af de andre gæster) et legekøkken, en scooter, trælegetøj, bamser, penge og et keyboard med mikrofon og stol til. Den pige mangler bestemt ikke noget ;–)

4 kommentarer

 • Ida

  Hun er simpelthen så skøn 🙂

  Stort tillykke med hende og hvor lyder det som en dejlig fejring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah Rundblad

  Så dejlige billeder! Du er så god til det kreative. Jeg har faktisk også selv lavet en guirlande med månedsbilleder til Annas fødselsdag.
  Det ser ud til, at I havde nogle gode dage med fødselsdagsfejring 🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Mange tak – vi havde nogle rigtig gode dage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET LILLE AFBRÆK FRA HVERDAGEN