EBAY TIP #48 / PERLESPÆNDER ... OG WEEKENDENS PLANER

ET LILLE AFBRÆK FRA HVERDAGEN

En ny uges skydes i gang og batterierne er ladet godt op. I weekenden var Birk og jeg nemlig på et hotelophold på et herregårdshotel i Aalborg, sammen med hans kolleger + påhæng. Vi var 15 mennesker afsted og det var vildt hyggeligt. Vi afleverede Karla hos min søster og svoger ved 8 tiden lørdag morgen, og så kørte vi mod Aalborg hvor den stod på shopping. Vi gik rundt i gågaden i et par timer, men købte absolut ingenting, haha. Typisk, når man endelig har besluttet at købe en masse, og så er der bare ingenting der frister – så det blev da en billig shoppetur. Vi spiste så frokost på Burger Shack, inden vi kørte mod hotellet og mødtes med de andre. Her startede vi med kaffe og kage i solen og derefter blev det til øl og vin – også i solen. Vejret var jo virkelig godt.

Læs også: I april skal jeg…

Bagefter hoppede vi i poolen og var der i en god times tid inden vi gik i bad og gjorde os klar til middag. Vi startede ud med en lækker gin & tonic, mens vi ventede på at sætte os til bords. På billedet kan I se hvad menuen stod på – det var virkelig lækkert – og vinen vi fik til var også mega god! Da klokken blev omkring 23.00 kunne jeg ikke mere, så jeg hoppede i seng og Birk hyggede videre med de andre i nogle timer. Vi vågnede ved 8 tiden igår, hoppede i bad og sluttede af med kæmpe morgenmadsbuffet, inden vi kørte hjem og hentede Karla igen. Det var skønt med et lille afbræk fra den travle hverdag, og så var det i øvrigt gået SÅ godt med pasningen af Karla <3

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP #48 / PERLESPÆNDER ... OG WEEKENDENS PLANER