TRAVLHED OG EN HALVGAMMEL LEO KJOLE

I APRIL SKAL JEG…

…have tappet blod. Faktisk her i eftermiddag. Jeg meldte mig som bloddonor i starten af det nye år, og nu må jeg endelig blive tappet – så min allerførste tapning bliver altså i dag. Jeg er ret spændt (læs: nervøs) eftersom jeg er panisk angst for det.

…give Endomondo en pause. I hvert fald fra gåture. Jeg har besluttet at give min Endomondo app en pause og lade være med at sætte den til at tracke hver eneste gang jeg er ude og gå. Det stresser mig faktisk ret meget, at have fokus på det hele tiden og tjekke op på hvor meget jeg går. Så nu vil jeg til at gå ture uden at sætte den til. Det er jo også lidt fjollet at sætte den i gang for små gåture og ture jeg ved hvor lange er. Jeg går ikke længere for at nå et et mål eller tabe mig, men fordi jeg har lyst og så er der ingen grund til at gå op i hvor mange km det nu bliver til.

…til fødselsdag hos Birks nevø. Som vel egentlig også er min nevø ;–) Han bliver 12 eller 13 år (kan ikke lige huske det) og det skal selvfølgelig fejres med familien.

…til påskefrokost med søskende, unger og forældre. Min søster har planlagt påskefrokost for mine søskende + påhæng og unger, og min mor + papfar. Så det bliver noget med hygge og lækkert mad.

…begynde at løbe noget mere. Jeg har ikke rigtig fået løbet så meget på det sidste, hvilket i største grad skyldes sygdom. Derudover har tiden slet ikke været til det efter jeg er begyndt at arbejde, men nu vil jeg altså til og i gang igen. Jeg vil ikke sætte nogle mål med hvor mange ture eller hvor mange km, men bare tage det som det kommer. Jeg løber fordi jeg kan lide det og igen, ikke for at jeg skal tabe mig – så derfor ingen grund til at gå voldsomt op i km og hastigheder.

…til optiker. Jeg har ikke været til optiker i flere år og mit syn er virkelig blevet ringe. Jeg bruger kontaktlinser og briller, men styrken trænger i den grad til en opdatering. Nu hvor jeg ikke ammer mere, kan jeg endelig komme afsted og få en synprøve og derefter få nye briller + linser, hvilket jeg virkelig glæder mig (og trænger!) til!

…til symfonikoncert. Birk og jeg gav hans mor og papfar biletter til en symfonikoncert i julegave. Vi skal afsted d. 12. april i musikhuset i Aarhus. Koncerten hedder “Bidsk, blodig og bevægende” – og jeg glæder mig helt vildt til den vilde oplevelse det helt sikkert bliver. Jeg glæder mig til en hyggelig aften ude – måske vi også skal ud og spise inden koncerten? Det må tiden vise.

…på et lille hotelophold med Birk og hans arbejde. Birks chef har inviteret på hotelophold på Scheelsminde (hvor Birk og jeg faktisk var på ophold et par måneder inden Karla kom til verden), så det bliver lidt sjovt at komme derhen igen. Det ligger i Aalborg og det er et virkelig lækkert sted med pool, spa og lækkert mad. Min søster og svoger skal passe Karla, og så henter vi hende igen dagen efter, hvor vi (forhåbentlig) har sovet længe – hvis man da overhovedet kan finde ud af det længere ;–) Jeg glæder mig så meget til at komme lidt væk og have lidt kærestetid og muligheden for at slappe af.

Har I nogle spændende planer her i april?

2 kommentarer

 • Ida

  Det lyder som nogle dejlige planer og skønt med hotel ophold 😊
  Jeg glæder mig nok aller mest til påskeferien 🐥

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja det bliver så dejligt 😀
   Skønt med påskeferie!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRAVLHED OG EN HALVGAMMEL LEO KJOLE