VERDENS BEDSTE SUPER KARLA FYLDER 1 ÅR

TRAVLHED OG EN HALVGAMMEL LEO KJOLE

Det er ikke meget lyd der kommer fra mig herinde lige for tiden, men jeg har simpelthen ikke haft tid til at sætte mig foran computeren og skrive indlæg – kunne virkelig godt bruge flere timer i døgnet ;—) Jeg har fået en ny hverdag med arbejde og det tager altså lidt på energien – og tiden. Vækkeuret ringer kl. 05.00 hver morgen og så er jeg hjemme igen mellem 13.30-16.30 alt afhængig af mine vagter. Udover arbejde, har jeg også “brugt tiden” på at være syg. Hele sidste uge var jeg ramt af sygdom – feber, snot, host, ondt i kroppen osv., så jeg lå faktisk bare i sengen hver dag, når jeg kom hjem, så der var der intet overskud overhovedet. Hele weeekenden er desuden blevet brugt på at fejre Karla og så er tiden jo bare fløjet afsted.

Billederne her er er ved at være halvgamle, de er nemlig fra vinterferien. Kjolen er også halvgammel, den købte jeg tilbage i sommer, men jeg har faktisk ikke rigtig brugt den, da den ikke er nem at amme i. Men, jeg ammer jo ikke længere, så nu skal den for alvor bruges igen. Den er i øvrigt fra NA-KD, men tror desværre ikke de har den længere – jeg kan i hvert fald ikke finde den derinde, men de har derimod en masse andre fine kjoler med leo print.

Jeg håber jeg fremover får lidt mere tid til at blogge, jeg har i hvert fald en masse idéer klar, så nu skal jeg bare finde tiden til at få dem gjort klar. Resten af ugen står på arbejde og i morgen skal Karla til lægen og vaccineres og til 1 års undersøgelse. I weekenden skal der slappes af og søndag skal jeg med min niece til stævne. Hendes første ridestævne og jeg skal hjælpe hende med at gøre ponyen fin. Jeg glæder mig!

2 kommentarer

 • Ida

  Den kjole er jo SÅ pæn! 😍
  Jeg håber at det går bedre med sygdommen og at I får en dejlig weekend ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tusind tak <3 Jeg er heldigvis ved at være helt på toppen igen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS BEDSTE SUPER KARLA FYLDER 1 ÅR