EBAY TIP #47 / SPÆNDER OG LIDT OM JOBSITUATIONEN

VERDENS BEDSTE SUPER KARLA FYLDER 1 ÅR

I morgen. I morgen bliver Karla 1 år – jeg synes det er vanvittigt at tænke på. På den ene side føles det som om vi altid har haft hende – kan nærmest ikke husket livet inden hende ;–) og på den anden side, er tiden bare fløjet afsted. Hun er det bedste der nogensinde er sket og i den grad en lille ønsket og længeventet pige. Jeg plejer at dele “ting I (måske) ikke vidste om mig”, når jeg selv fylder år, så nu har jeg også forsøgt at finde ting om Karla I måske ikke vidste – 12 ting, fordi hun bliver 12 måneder. Tak for den idé Leah ;—)

1. Karla er stædig som et æsel. En egenskab hun desværre har arvet fra begge sine forældre. Jeg tør slet ikke tænke på de diskussioner vi kommer til at få i fremtiden ;—) Hvis der er noget Karla ikke vil, så vil hun fandme i den grad heller ikke, og hysteri kan forekomme.

2. Karla elsker Popsi og Krelle. Vi hørte dem meget lidt da hun ikke var særlig gammel, men dengang var det ikke rigtig interesse for det. Til gengæld så vi ufattelig meget Baby Einstein – og hun sprællede og var helt oppe og køre når titelmelodien gik i gang. I dag er det bare Popsi og Krelle der dur – og helt fint for mig, for jeg synes det er nogle rigtig gode sange og videoer de laver.

3. Karla er det gladeste barn jeg nogensinde har mødt. Hun er (stort set) altid glad og smilende – også overfor fremmede. Hun har aldrig været utryg ved mennesker hun ikke kender og er altid et stort smil, med verdens sødeste små bisser og rynker på næsen.

4. Karla har 7 tænder, vejer omkring 10 kg, bruger str. 5 i bleeer og str. 80 i tøj.

5. Karla er meget musikalsk og elsker musik og dans. Hun sidder – eller står – og rokker til musik. Det har hun gjort lige siden hun var ganske lille. Vi hører ofte musik med hende og Birk spiller også ofte guitar for hende, mens vi synger med hende. Det er så hyggeligt.

6. Karla ved udemærket godt når hun gør noget hun ikke må. Fx når hun samler ting op fra gulvet og putter i munden, altså nullermænd og den slags der ikke er så lækre at spise. Når man opdager hende i det og spørger “hvad har du i munden??”, så får hun spilopper i øjnene og flygter i kravlegang så hurtigt hun overhovedet kan.

7. Karla har masser af hår – hun har vidst arvet sin mors gener der. Det har været rødligt lige siden fødslen, men bliver nu mere blondt – dog stadig med rødligt i. Spændende hvilken hårfarve hun ender med.

8. Karla bruger ikke sut, det var kun et hit i et par uger – så siden hun var omkring et par måneder gammel er sutten bare blevet brugt til at lege med. Nogle gange ville jeg dog ønske hun ville tage den sut, det kan være lidt svært at trøste nogle gange. På den anden side skal vi ikke kæmpe med at vænne hende af med sutten igen ;—) og vi slipper for et barn der har sutten i munden 24/7.

9. Karla kunne have haft en tvilling. Jeg synes det er så underligt at tænke på. Dengang hun blev “lavet”, blev der lagt to befrugtede æg op, så i princippet kunne vi have haft to små tumlinger. Karla ville dog ikke dele, så det andet æg satte sig ikke fast.

10. Karla er lige pludselig blevet mere eller mindre altædende, efter jeg stoppede med at amme for små to uger siden. Det har desuden også hjulpet gevaldigt med nattesøvnen.

11. Karla blev født kl. 23.20 – 6,5 time efter jeg fik den første ve. Hun vejede 3750 gram og var 52 cm lang.

12. Karla er verdens bedste pige <3

Det har været det vildeste, hårdeste, dejligste år nogensinde og vi har den skønneste pige i hele verden og kærligheden til hende kan slet ikke beskrives med ord. Tak fordi du valgte os og stort tillykke med fødselsdagen (i morgen) min skat <3 Hurrraaaaaaa!

6 kommentarer

 • Leah Rundblad

  Selv tak og velbekomme 😉 Arbejder selv på et indlæg med 12 ting om Anna. Svært, når jeg nu lige har lavet et med 11 😅

  Men Karla lyder jo ligeså dejlig og fræk, som jeg forestiller mig hende. Kæææææmpe tillykke med hende 🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Kæmpe stort tillykke med hendes 1 års fødselsdags i morgen. Hun er simpelthen bare så kær 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stort tillykke med de første 12 måneder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP #47 / SPÆNDER OG LIDT OM JOBSITUATIONEN