I MARTS SKAL JEG...

VORES SPISESTUE

Nu har vi efterhånden boet her i to år, og jeg har da egentlig aldrig fået vist spisestuen , dengang jeg lavede indlæg om de andre rum. I kan fx se vores køkken HER, vores tv-stue som den så ud dengang HER og som den ser ud i dag HER, vores entre HER og vores soveværelse HER. Der er dog sket lidt ændringer i alle rum, som tiden er gået.
Nu har jeg endelig taget mig sammen til at tage lidt billeder af spisestuen, som normalt ikke er så pæn og ryddelig – der plejer nemlig at ligge legetøj overalt. Karla har det med at slæbe det rundt i hele hytten. Jeg elsker vores hjem og særligt vores spisestue (dog ikke stor fan af legehjørnet, men Karla skal jo også være her ;–) – og hun elsker det legehjørne).

Væg-til-væg reolen er det jeg allerbedst kan lide ved spisestuen. Birk (min mand) har selv designet og lavet den (med lidt hjælp fra mig, hæhæ) og jeg knuselsker den. I juleferien fik jeg så den idé at bøgerne skulle farvekoordineres. Om det var et klogt valg eller ej vides ikke, men jeg synes det ser flot ud. Der er også plads til lidt nips og vores pladespiller, som vi ofte hører musik på. Karla er også meget fascineret af den.

Læs også: Et hjemmelavet kontorhjørne  

Vi har et godt mix af nyt, gammelt og hjemmelavet. Spisebordet er lavet af min morfar og har mange år på bagen. For et par år siden fik det så en kærlig hånd af Birk – det blev slebet og benene malet, så det passer til vores stole. Det ottekantede spejl er også et min morfar har lavet, og jeg synes det er så vanvittig pænt. Som det nyeste i spisestuen er “pralevæggen” – altså væggen med billeder af Karla ;–) Det mindste billede er 50×70 cm og fra Beeld. Det fik vi lavet ret hurtigt efter Karla kom til verden, og det er billeder fra hendes allerførste tid. Det store billede er hele 70×100 cm og er en forholdsvis ny tilføjelse herhjemme. Billedet er lavet hos Bilka – og mener kun det kostede 250,- (bare et lille tip).

Så en dejlig stor og rummelig spisestue, med både plads til legehjørne, en lille kontorafdeling og selvfølgelig også en spiseplads.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I MARTS SKAL JEG...