EN STRIBET KJOLE, ET NYT EBAY PERLESPÆNDE OG KLAR, PARAT, DAGPLEJESTART

HJEMMELAVEDE 1-ÅRS FØDSELSDAGSINVITATIONER

Om en lille måneds tid fylder Karla 1 år og det skal selvfølgelig fejres! Sådan en 1 års fødselsdag er lidt speciel, da det jo er den allerførste rigtige fødselsdag. Jeg glæder mig til at fejre mit lille menneske – og fordi det er den første fødselsdag, vil jeg også gerne gøre lidt ekstra ud af det.

Læs også: Hjemmelavede navnefest invitationer

Jeg sad for noget tid siden og lurede lidt på Pinterest, og så nogle søde ispinde-invitationer, som jeg så selv har forsøgt at lave min egen og personlige udgave af. Jeg elsker at sidde og nørkle med kreativt arbejde, så der var ingen tvivl om at Karlas fødselsdagsinvitationer skulle være hjemmelavede – og jeg synes resultatet er blevet ganske fint. Vi holder hendes fødselsdag over to dage, da vi begge har store familier og desværre ikke har plads til alle på én gang, selvom det kunne være hyggeligt. Det bliver noget stille og roligt fødselsdagsfejring, med boller og kage – og så kommer jeg nok til at gå lidt amok med at pynte op, ha ha.

4 kommentarer

 • Helt vildt flotte og søde invitationer <3 Jeg glæder mig til at A bliver stor nok til at vælge tema til sin fødselsdag – det bliver skægt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tusind tak søde <3

   Ja, det bliver altså sjovt når de selv kan være med til at bestemme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Først og fremmest KÆMPE STORT tillykke med Karlas 1 års fødselsdag 🙂
  Hvor er det nogle fine kort og hvor lyder det skønt at få fejret fødselsdag to dage i træk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak søde 🙂

   Det bliver uden tvivl hyggeligt med fødselsdagsfejring! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN STRIBET KJOLE, ET NYT EBAY PERLESPÆNDE OG KLAR, PARAT, DAGPLEJESTART