FERTILITETSHISTORIER FRA DET VIRKELIGE LIV #2

INGEN DAGPLEJESTART ALLIGEVEL…

…for Karla har nemlig fået skoldkopper. Dagen var jo ellers kommet – Karlas første dag i dagpleje. En dag som jeg har gruet for, men også set frem til. Og nu havde jeg lige forberedt mig mentalt, til at hun skulle starte i dag. Tasken blev pakket igår og hendes tøj lå klar. Men, i nat hvor jeg ammede kunne jeg mærke en “knop” på hendes baghoved og jeg vidste med det samme at det var en skoldkop og da vi stod op i morges var der ingen tvivl – det var skoldkopper.

For et par uger siden udsatte vi hende for “smittefare”. Der er helt sikkert delte meninger om det, at udsætte sit barn for smitte med vilje, men vi tog altså valget at gøre det, da muligheden bød sig. Karlas fætter havde nemlig skoldkopper for et par uger siden, og vi blev enige om, at det ville være “smart” hvis Karla fik det overstået nu. Både fordi; skoldkopper kan kræve et par uger hjemme, og da jeg lige pt. går ledig ville det være “smart” ikke at skulle tage fri fra job, for at passe hende hjemme. Derudover er der vidst noget med, at skoldkopper er en mildere omgang jo yngre barnet er. Og de skal jo have skoldkopper på et eller andet tidspunkt, så hvorfor ikke bare få det overstået?

Lige pt. har hun kun 2-3 skoldkopper, så vi venter i “spændning” og ser hvor mange der kommer. Hun er slet ikke mærket af det; ingen feber og ingen pyl. Hun er i lige så godt humør som hun plejer at være. Vi er dog lidt trætte af, at vi ikke skal starte i dagplejen i dag alligevel, men hun må selvfølgelig ikke starte op, før hun er skoldkoppe-fri igen. Så det ser ud til, at jeg lige får et par uger mere hjemme til at hygge med Karla – og skulle det ske, at jeg får job i denne periode, så kan Birk heldigvis arbejde hjemmefra og passe Karla i mens.

2 kommentarer

 • Ida

  Stakkels lille pige, at hun har fået skoldkopper. Håber ikke at hn bliver mærket af det og at det snart går over 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja det er synd, hun er heldigvis ved godt mod indtil videre <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FERTILITETSHISTORIER FRA DET VIRKELIGE LIV #2