I FEBRUAR SKAL JEG...

VORES STUE (SOM DEN SER UD I DAG)

Så blev det igen mandag, efter en dejlig weekend. For første gang længe, havde vi en weekend helt uden planer, og det var skønt. Fredag stod den på tøjvask og rengøring, og ellers blev resten af weekenden brugt på gåture, indkøb til ugen, god mad, en enkelt løbetur, en tur på legepladsen med Karla og ellers bare afslapning. Har I haft en god weekend?

Læs også: I februar skal jeg…

Jeg starter vidst ofte mine mandagsindlæg ud med, at fortælle hvor hurtigt jeg synes tiden går – og nu gør jeg det altså igen, for jeg har lige taget hul på aller sidste uge i min barsel. På mandag starter Karla i dagpleje og en ny hverdag starter op. Det bliver spændende! Den sidste uge hjemme med Karla, skal derfor nydes ekstra meget <3

Indlægget her skulle egentlig “handle” om hvordan vores stue ser ud i dag. Vi har snart boet her i 2 år og der er sket lidt ændringer siden. I kan se hvordan det så ud for et par år siden HER. Billederne er i øvrigt taget lige efter oprydning – normalt flyder det med legetøj i alle regnbuens farver overalt #livetmedentumling ;–) I må have en dejlig mandag!

2 kommentarer

 • Ida

  Jeg synes at I bor så hyggeligt og så er jeg vild med billederne med Karla, der kigger ind igennem ruden 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak søde. Haha, ja hun følger med overalt 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I FEBRUAR SKAL JEG...