MINE 10 MEST LÆSTE INDLÆG I 2018

GLÆDELIG JUL

Bare en lille julehilsen herfra, inden det bliver juleaften – og et par billeder fra sidste jul. Jeg håber I får en rigtig dejlig jul sammen med jeres familie, svigerfamilie eller hvem I nu skal holde jul med. Birk, Karla og jeg skal holde jul sammen med Karlas onkler, tanter, fætre og hendes farfar. Det bliver uden tvivl hyggeligt!

Vi starter d. 24. december ud med at tage forbi Karlas farmor og bedstefar, for at ønske en glædelig jul, inden vi tager videre. Jeg tror også vi skal ud og gå en god tur – så Karla kan få sig en lang lur, inden hendes allerførste jul.
Vi skal hjælpe hinanden med at lave julemaden, som består af andesteg, flæskesteg, kartofler, brun sovs, rødkål, franske kartofler og bedst af alt; brune kartofler. Til dessert nupper vi en gang risalamande med kirsebærsovs – hvilken overraskelse! Vi skal danse om juletræet og synge julesange. Bagefter åbner vi julegaver. Én af gangen, så alle kan se, hvad vi hver især får. Og så skal der ellers bare hygges og jules på bedste vis. Hvordan holder I juleaften?

I dag skal vi være sammen med min familie, vi skal spise risengrød, bytte julegaver og ønske god jul. Juledagene efter jul står på et par julefrokoster og ellers bare afslapning.

RIGTIG GLÆDELIG JUL TIL JER ALLESAMMEN!

6 kommentarer

 • Hvor lyder det hyggeligt og så hyggelige billeder 🙂
  Jeg skal hjem til mine forældre, hvor vi bliver 10 i alt. Hvilket er mange i vores familie.

  Rigtig glædelig jul søde Stine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Det lyder rigtig hyggeligt 🙂

   Glædelig jul <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig glædelig jul til dig også. Jeg håber I får en skøn jul! <3

  Synes du brunede kartofler er det bedste? Det kan jeg slet ikke lide, haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak og i lige måde søde <3

   Haha ja elsker dem!! 😄

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine johansen

  Hvor lyder det bare super hyggeligt søde, sikke en helt perfekt jul i får! <3
  – Jeg skal holde jul med min mor i år, sammen med min kæreste <3

  https://nouw.com/blogaboutkathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE 10 MEST LÆSTE INDLÆG I 2018