KARLAS FØRSTE BOG

JUL JUL JUL

Vi er nu allerede fire dage inde i december hvilket betyder at det snart er juleaften. Jeg elsker jul og alt hvad der hører sig til. Julepynten blev hevet frem for et par uger siden og jeg tænkte at jeg lige ville vise det frem her på bloggen, ligesom jeg har gjort de sidste par år.

Det meste af vores julepynt er fra Søstrene Grene som simpelthen har det fineste af slagsen. Enkelt, fint og i farver jeg rigtig godt kan lide. Jeg er ikke til alt for farvestrålende julepynt; det er rigeligt, at hele hytten flyder i Karlas legetøj der har alle regnbuens farver ;–) Har I fået pyntet op?

Læs også: Hallelujah, her lugter lidt af jul
Læs også: It’s beginning to look a lot like christmas

6 kommentarer

 • Hvor har I fundet mange fine ting frem fra gemmerne 🙂 Vi har ligget syge og skranter stadig, så tingene er ikke rigtigt kommet frem endnu. Vi har heller ikke så mange vindueskarme/reoler at sætte ting på, og A piller i ALT 🙂 Næste år vil jeg gerne have et lille juletræ og pynte op sammen med ham. Så køber vi nogle nye ting, han kan vokse op med. Jeg ledte efter et kalenderlys i lørdags, men de er åbenbart udsolgt her. Æv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Øv, god bedring! Karla er også begyndt at være overalt 😅
   Hyggelig ide med et juletræ! Håber du støvet et lys op et eller andet sted 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah Rundblad

  Det så fint pyntet op – Jeg er også vild med julepynten fra Søstrene Grene. Her hjemme er julen vist bare mest rød. Som i mega meget rød. Men det er til gengæld også gennemført med 4 store kasser RØDT julepynt fra mit barndomshjem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak 🙂

   Haha! Rødt er jo også bare mere julet – og så hyggeligt med pynt fra barndommen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor har I pyntet fint op 🙂
  Jeg har en nisse stående, det er det pt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KARLAS FØRSTE BOG