I DECEMBER SKAL JEG...

KARLAS FØRSTE BOG

Jeg har endelig fået taget mig sammen til at printe Karlas første bog – som jeg helt selv har lavet. Da jeg endelig blev gravid, tænkte jeg at vores baby selvfølgelig skulle have en “barnets første bog”, men jeg ville gerne have hele forhistorien med omkring fertilitetsbehandling osv. – og det var der ikke rigtig plads til i nogle af de bøger man kan købe.

Jeg elsker at sidde og lege med design og grafik i Photoshop, så jeg fik den geniale idé, at jeg selv ville lave bogen – og nu er den færdig (indtil videre, der kommer flere sider i løbende). Det har været et kæmpe stykke arbejde og jeg har brugt virkelig mange timer på at lave den. Karla har bare at være taknemlig ;–) Indtil videre rummer bogen 55 sider og I kan se lidt uddrag fra bogen på de næste billeder.

Bogen indeholder lidt forskelligt som I kan se. Der er masser af billeder og tekst – både inden hun kom til verden og selvfølgelig også efter. Der er noget om de forskellige milepæle, sundhedsplejerskebesøg, det første bad, hendes navnefest mm. Jeg er i gang med at lave flere sider til bogen, med billeder af alle hendes familiemedlemmer; bedster, kusiner/fætre osv. Derudover kommer der med tiden flere sider med eksempelvis hendes første jul, den første fødselsdag, billeder af hendes udvikling gennem tiden og meget, meget mere. Jeg synes det er så hyggeligt at lave sådan en bog – og nu forpligter det også; vores kommende børn skal jo også have sådan en bog, når den tid kommer!

Læs også: Hjemmelavede invitationer

12 kommentarer

 • Michelle

  Nøj en fin bog! Sådan en god ide☺️ Min mor har lavet en lignende til mig da jeg var lille (med meget færre ting), men det er så sjovt at kigge tilbage😍 Tak for en fed blog, elsker at læse med👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak – dejligt du har en mor der har lavet en lignende til dig 🙂

   Og tusind tak for din besked! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er du vild, Stine. Den bliver I alle tre glade for 🙂 Hvor er den bare mega flot! Lidt misundelig nu 😉 Du burde lave en etsy profil og sælge skabelonen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Årh tusind tak, sikke en dejlig kommentar 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare en hyggelig og fin ide 🙂 Og så er jeg vild med, at i hra taget billeder af maven gennem hele graviditeten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah Rundblad

  Wauw! Sikke et arbejde, den er virkelig flot og gennemført. Karla kommer til at elske den! – Jeg har selv droppet den barnets bog, som jeg købte, da jeg heller ikke synes der er plads til det hele. Så jeg har også lavet et ringbind i stedet, bl.a. med fertilitetsbehandlingen også. Og så arbejder jeg på en fotobog på Pixum, så hun kan få en masse flotte billeder fra det første år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tusind tak søde Leah 😊

   Det er også bare en god idé synes jeg – og fint med fotobog, det bliver Anna glad for 😍 Jeg har selv lige fået fremkaldt 200 billeder til Karlas første fotoalbum 😅 Vil lave et hvert år er planen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Du er så sej min søde pige ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er du bare mega god 😍 Du er simpelthen så kreativ!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DECEMBER SKAL JEG...