SMUKKE SKIVE #10 OG SIDEN SIDST...

EN NY HÅRFARVE UDEN AT FARVE HÅRET

Produkterne er modtaget i gave

Jeg elsker Maria Nila og har efterhånden en del produkter derfra. “Maria Nila er et svensk, miljøvenligt brand, der producerer en bred vifte af 100% veganske pleje og stylingprodukter. Maria Nila giver unikke løsninger til alt slags hår uden at gå på kompromis med kvaliteten”.

Læs også: Maria Nila

Jeg har modtaget et par produkter som jeg gennem de sidste uger har testet. Som overskriften indikere så har jeg fået mig en ny hårfarve – og det er altså helt uden at farve håret. Jeg har nemlig testet Colour Refresh i farven Cacao som er en hårkur med farve i. I kan finde produktet lige HER. Det er så smart og så nemt. Efter hårvask fordeles hårkuren i håndklæde tørt hår. Det masseres godt ind lige som en almindelig hårfarve – og så skal det elles bare sidde i håret mellem 3-10 minutter, alt efter ønsket intensitet. Jeg lod kuren sidde i 7 minutter og vaskede den derefter ud. Jeg synes resultatet er blevet så godt – og farven holder godt i mit hår. Jeg har vasket det omkring 6 gange siden og synes ikke der er den store forskel endnu. Farven skulle holde op til 10 hårvaske.

Jeg har også testet en hårkur fra Maria Nila – jeg er kæmpe fan af hårkure og bruger det hver gang jeg vasker hår (ca. 2 gange om ugen). Hårkuren True Soft Masque tilfører masser af fugt og næring til håret, modvirker krus – hvilket er noget jeg sætter stor pris på og så efterlader den håret helt vildt blødt. Hårmasken indeholder hvedeproteiner og bambus-ekstrakt der styrker håret, hvilket er helt perfekt til min fældende ammemanke. I kan finde den lige HER.

Læs også: Lækkerier til håret 

4 kommentarer

 • Hold da op, sikke en forskel. Hvor er det pænt til dig 🙂
  Jeg er også rigtig glad for Maria Nilas produkter. De er simpelth så gode 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak 🙂
   Ja, det er virkelig bare de bedste hårprodukter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor smart – og hvor er det bare en flot farve hårkuren giver. Jeg får helt lyst til også at prøve nu 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKE SKIVE #10 OG SIDEN SIDST...