MINI CRUISE TIL OSLO (UDEN KARLA)

SMUKKE SKIVE #10 OG SIDEN SIDST…

Det er efterhånden ved at være et stykke tid siden jeg sidst var forbi bloggen og opdatere med indlæg. Det har slet ikke været meningen at der skulle være stille herinde, men jeg har åbenbart haft brug for en lille pause fra domænet. Der har også været en masse andet at se til siden jeg sidst udgav et indlæg. Billederne her er i øvrigt fra en gåtur i sidste uge. Efteråret er ikke kun ved at svinde ud af kalenderen, men også ud af træerne. Der er ikke mange blade tilbage og skoven begynder så småt at være helt nøgen og vinterklar.

Læs også: Smukke Skive #8

Siden sidst har jeg brugt tiden på masser af frisk luft og gåture, træning i Loop (som jeg i øvrigt er blevet mega fan af. Har nu været afsted 6 gange), jeg har broderet en pokkers masse julekort – dem skal jeg nok lige lave et indlæg med senere. Jeg har pyntet til jul – flettet julestjerner og der juler nu i hele hytten. Jeg har også brugt tiden på at printe min hjemmelavede “barnets første bog” til Karla. Jeg synes den er blevet ret fin – den skal jeg nok også vise jer på et tidspunkt.
Siden sidst har jeg brugt allermest tid og energi på at skrive ansøgninger – har søgt to stillinger som virkelig lyder til at være lige noget for mig, så nu er det bare at krydse fingre. Derudover har vi haft en syg Karla. Hun var endelig ved at slippe af med en forkølelse, der havde varet i, hvad der føles som for evigt, og torsdag begyndte hun så at snotte helt vildt igen. Fredag eftermiddag kom feberen så snigende – første gang hun har haft feber. Hun var så sløj, havde 39 i feber og var som en slatten karklud. Lå bare og puttede på mig. Ville ikke spise eller noget. Igår havde hun stadig høj feber og snot i hele hovedet. Meget pylret og dvask. Alle vores weekendplaner blev derfor aflyst, og vi har bare hygget hjemme i nattøj og slappet af.

Læs også: Smukke Skive #9 og ugens planer

Jeg vågnede kl. 7 i dag og mærkede på Karla (som har lagt og puttet mellem os siden kl. 2 i nat). Hendes temperatur føltes normal, så nu håber jeg hun er helt feberfri når hun vågner. Hende og Birk ligger nemlig stadig og sover nu her kl. 09.01 – de har vidst brug for det. Vi kunne lige ane et par små bisser i undermunden på hende igår aftes, så mon ikke feberen skyldes tandfrembrud? Mens jeg venter på at mine to sovetryner vågner, vil jeg brygge videre på et par blogindlæg jeg har i tankerne. Så der er ingen fare for at bloggen kommer til at stå stille i 11 dage igen ;–)

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINI CRUISE TIL OSLO (UDEN KARLA)