(LILLA) GLIMMER PÅ

SAMME MÅNED SIDSTE ÅR – NOVEMBER 2017

Så kom vi atter ind i en ny måned og det betyder et lille tilbageblik på samme måned, bare sidste år; november 2017. November sidste år bød blandt andet på:

…et lille skriv om en ganske særlig ring. Birk friede til mig i august sidste år, men jeg fik først mod på at skrive om det i november. I kan (gen)læse indlægget HER.

…en masse gåture med en stor mave, i smukt efterårsvejr. Det var den måned jeg gik allermest i – og efter den måned kunne jeg ikke længere holde til særlig lange gåture pga. konstante plukveer. Jeg fik sneget mig op på 301 km i november 2017.

…et tilbageblik på vores medvirken i Sundhedsmagasinet. Det er nu allerede to år siden vi stod frem med vores historie omkring fertilitetsbehandling. Jeg skrev sidste år et indlæg omkring det. I kan læse det HER.

…det første outfit med maven. Jeg delte mine første outfit billeder med min gravide mave. I kan se indlægget HER.

...et skriv på bloggen om de ting jeg elskede ved at være gravid. Jeg skrev en liste med gode ting ved at være gravid – indlægget kan læses HER. Jeg kommer helt til at savne maven når jeg genlæser det. Kan slet ikke forstå at min lille Karla mus har lagt derinde.

Læs også: Samme måned sidste år – september 2017
Læs også: Samme måned, sidste år – oktober 2017

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(LILLA) GLIMMER PÅ