(LILLA) GLIMMER PÅ

FRAKLIP #33 OG UGENS PLANER

Så sluttede weekenden som blandt andet har stået på mini cruise og den første overnatning uden Karla – mere om det i et indlæg for sig selv, senere på ugen. En ny uge er nu budt velkommen – og det er en uge med masser af planer. I dag, mandag, får Karla og jeg besøg af et par søde piger fra mødregruppen. Vi skal hygge med formiddagsmad og kaffe – og måske ud og gå en tur. I morgen skal vi i Loop og træne, onsdag står den på salmesang og på fredag skal Karla og jeg til et tumle/bObles arrangement sammen med et par stykker fra mødregruppen. I weekenden skal jeg spise and til den helt store guldmedalje. Min mor laver vidst nok and enten fredag eller søndag – og på lørdag skal vi hjem til Birks far og spise samme menu. Jeg glæder mig! Har I nogle spændende planer for ugen?

Læs også: Fraklip #32 og weekendens planer

4 kommentarer

 • Uh, fedt med cruise.
  Jeg har dejlige tøsebesøg fra KBH i vente – 2 styk faktisk, og en dejlig mad/vin date med en tredje veninde. Dertil planlægger K og jeg at spise frokost en dag, og måske skal lille E og jeg et smut til brunch. Og mon ikke min kæreste og jeg finder på noget? Det skal nok blive godt tænker jeg 😀

  A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Det lyder til at du har masser af gode planer 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber at I havde en dejlig tur til Oslo 🙂
  Det lyder som nogle rare planer. Mine planer vil stå på en masse arbejde, hvilket desværre nok kommer til af fylde det meste af resten af 2018 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak, det havde vi i hvert fald 🙂
   Øv med så meget arbejde.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(LILLA) GLIMMER PÅ