TING DU (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG #31

I NOVEMBER SKAL JEG…

…på minicruise til Oslo. På lørdag-søndag skal Birk og jeg, sammen med min søster og svoger, på et lille minicruise. 24 timers tur-retur fra Frederikshavn til Oslo og så hjem igen. Det bliver Karlas første pasning med overnatning, er ret spændt på det. Håber jeg kan slappe af og nyde turen, nu når den står på fri spa, mad og drikke – og godt selskab!

…fejre Mortens aften. Birks far inviterer hvert år til andesteg med hele svineriet når det er Mortens aften. Jeg glæder mig til de brunede kartofler og andestegen. En lille forsmag på julen.

…have besøg af et hold venner og deres lille dreng, som er en uges tid yngre end Karla. Vi får nogle venner på besøg til frokost midt i måneden. Det bliver så hyggeligt – vi har ikke set hinanden siden december, så det er vidst på sin plads at ses nu. Det bliver også ret sjovt at se de to små og jævnaldrene tumlinger sammen.

…til fødselsdag hos min niece som bliver 8 år. Min søde niece bliver 8 år – det er altså vildt som tiden går. Synes ikke det er længe siden vi var til 1 års fødselsdag hos hende, haha.

…have besøg af sundhedsplejersken. Sundhedsplejersken kommer forbi til et besøg. Vi skal helt sikkert snakke lidt om Karlas sultestrejke af “rigtig” mad, grød og mos. Det bliver også lidt spændende at se hvor meget hun vejer nu. Hendes lårbasser er i hvert fald godt “robuste” som folk så pænt plejer at sige (nok en pæn måde at sige “fede” på, hæh).

…til Tumletid med et par stykker fra mødregruppen. Vi har meldt os til et arrangement hvor man lærer hvordan man bruger de forskellige bObles skumdyr – der skal tumles i stor stil. Det koster 200 kr. at være med til dagen og så får man et bObles dyr med hjem til en værdi af 350 kr. Ret ok!

…starte i Loop. Efterfødselstræning stoppede i sidste måned, så vi er nogle stykker fra mødregruppen der nu har meldt os i Loop. Vi blev enige om at det var det nemmeste når man skal have børnene med. De kan ligge i midten og lege, mens vi træner i de 24 minutter det tager at komme hele vejen rundt. Vi skal afsted første gang idag!

…til salmesang de sidste 3 gange. Der er kun 3 ganges salmesang tilbage og det skal vi selvfølgelig til. Karla synes det er så sjovt med alle sangene og legene.

…i svømmehallen med Karla. Det er ved at være længe siden babysvømning holdet stoppede, så jeg tror vi selv skal en tur i svømmehallen i denne måned. Det er så hyggeligt at bade sammen med Karla og hun synes det er så sjovt.

…købe alle julegaver – og en ny autostol. D. 23. november er det Black Friday og det betyder gode tilbud. Jeg plejer at få købt alle julegaver denne dag og satser også på at gentage succesen i år. Jeg synes det er så rart at få det overstået, så man ikke skal stresse over gaverne i december. Karla er også ved at vokse ud af hendes nuværende autostol, så vi skal have købt en ny til hende – mon ikke man kan finde en på tilbud denne dag?

Læs også: I september skal jeg…
Læs også: I oktober skal jeg…

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING DU (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG #31