EN GRØN T-SHIRT OG UGENS PLANER

EFTERÅRSFERIE I NORDJYLLAND OG ET PAR SERIEANBEFALINGER

Lidt billedspam fra vores efterårsferie i Nordjylland, hvor vi var i sommerhus i 3 dage – bare Karla, Birk og jeg <3 Vi brugte dagene på at gå lange ture ved vandet, spise god mad, spille spil, se serier og så fik vi ellers bare slappet godt og grundigt af. Det er altid rart at komme lidt væk fra barselshverdagen i et par dage.
Jeg vil lige komme med en anbefaling af de serier vi begyndte på i sommerhuset; “Kriger” og “Mayans M. C.”.

KRIGER
“Militærmanden CC vender hjem til Danmark efter ti års tjeneste. CC føler, at han var skyld i sin bedste ven Peters død og for at hjælpe Peters enke, lader han sig infiltrere i en rockerbande”. Vi har nu set de fire første afsnit og vi er kæmpe fan. Der er masser af spænding og jeg kan ikke vente med at se mere. Serien kan ses på TV2 Play.

MAYANS M.C.
“Kurt Sutters nye dramaserie Mayans M.C. er et nyt kapitel i den populære Sons of Anarchy-historie. Serien foregår i en tid efter Jackson “Jax” Teller. Ezekiel “EZ” er lige kommet ud af fængslet og bliver efterfølgende medlem af Mayans Motorcycle Club, der holder til ved grænsen mellem Californien og Mexico. EZ skal forsøge at skabe en ny identitet i en by, hvor han engang var ”the golden boy” med den amerikanske drøm inden for rækkevidde”. Hvis du elsker Sons of Anarchy ligesom jeg gør, så vil du også elske denne serie. Den er klart et kig værd. Serien kan ses på HBO.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN GRØN T-SHIRT OG UGENS PLANER