3 MØDRE DU SKAL FØLGE

FRAKLIP #32 OG WEEKENDENS PLANER

Godmorgen og glædelig fredag – endelig weekend! Mine ben er ret ømme idag efter 17 km i onsdags og knap 20 km igår, så idag skal Karla og jeg vidst ikke gå så pokkers meget. Vi skal dog ud og gå lidt, for vi er løbet tør for noget så sexet som ammeindlæg, bleer og toiletpapir, så vi må en tur i Normal når de åbner. Vi skal også lige forbi en kreabutik efter karton – jeg vil nemlig i gang med at brodere julekort ligesom jeg gjorde sidste år. Ellers er der vidst ingen planer idag.

I morgen skal jeg endelig til frisør – jeg har besluttet at jeg kun vil klippes og ikke farves som egentlig var en del af planen. Jeg vil nemlig gerne se hvordan mit hår ser ud kun med min egen hårfarve. Jeg fik lavet balayage for nogle år siden, så mine længder er farvet lysere – nu glæder jeg mig til at få kappet alt det lyse af. Om eftermiddagen har Birk og jeg inviteret vores niece i biografen, hvor vi skal se Vildheks. Karla bliver passet hos sin moster og onkel i mens og efter filmen spiser vi aftensmad sammen.

På søndag skal vi til 1 års fødselsdag hos Karlas fætter som fyldte år igår. Det bliver hyggeligt – og bagefter kører vi direkte til nordjylland hvor vi skal være i sommerhus nogle dage… og så gik den weekend vidst. Skal I lave noget spændende i weekenden – og ferien hvis I er så heldige?

Læs også: Fraklip #31

6 kommentarer

 • Signe Op.

  Du burde sætte de julekort i produktion – de er virkelig fine, og jeg ville i hvert fald gerne købe dem! 🙂
  God weeekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, I har fået gået meget!! Glæder mig til at se resultatet efter klipningen <3
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja – Karla sover bedst i en barnevogn i bevægelse – så det bliver til nogle km 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en helt igennem skøn weekend, og jeg elsker du brodere julekort. Kæft det lyder hyggeligt 😀 Håber I får en skøn weekend <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Det tror jeg også det bliver 😀
   Haha, det er så hyggeligt! 😀

   God weekend søde <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 MØDRE DU SKAL FØLGE